Mlađan Đorđević vređao Jovanu Joksimović uživo u emisiji, ona ga izbacila iz studija: Sram vas bilo, odmah izlećete napolje

15.03.2022

11:26

0

Iako sebe voli da predstavi kao nekoga ko zastupa "pristojnu" Srbiju, Đorđević je jutros na delu pokazao kako iz njegovog ugla izgleda demokratija, sloboda govora pa i poštovanje medija

Mlađan Đorđević vređao Jovanu Joksimović uživo u emisiji, ona ga izbacila iz studija: Sram vas bilo, odmah izlećete napolje
jovana mlađan - Copyright YouTube/K1 printscreen

Kum Dragana Đilasa, Mlađan Đorđević, inače lider pokreta Oslobođenje, vređao je i iznosio klevete u uživo programu na račun voditeljke Jovane Joksimović, kod koje je i gostovao u studiju.

Iako sebe voli da predstavi kao nekoga ko zastupa "pristojnu" Srbiju, Đorđević je jutros na delu pokazao kako iz njegovog ugla izgleda demokratija, sloboda govora pa i poštovanje medija.

K1 printscreen
 

 

Naime, Mlađan Ðorđević, gostujući u emisiji Jovane Joksimović sa Nenadom Čankom, lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, počeo je da vređa predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, na šta ga je voditeljka i urednica emisije Uranak Jovana Joksimović upozorila da ne dozvoljava da govori o ljudima koji nisu u studiju.

Đorđević je, međutim, nastavio da urla i histeriše, pa je i optužio voditeljku da je sa suprugom Željkom Joksimovićem kupila Tanjug i osnovala televiziju K1 na nelegalan način.

Đorđević: Znate čija je ovo televizija. Tanjug ste tek tako kupili i dobili. To vi meni hoćete da kažete. Pa šta se ja zakopčavam na leđa.

K1 printscreen
 

 

Jovana: Ja hoću da vam kažem da treba da vas bude sramota!

Đorđević: Vas treba da bude sramota!

Jovana: Mene, zašto?

Đorđević: Zato što ste u sistemu koji uništava ovu zemlju.

Jovana: Da vam kažem, sram vas bilo. Sada ću da vas izbacim napolje.

Đorđević: Ne možete vi mene da izbacite napolje.

Jovana: Ej, reklame. Odmah izlećete! Izletećete napolje!

K1 printscreen
 

 

Đorđević: Vi ste mediji koji ograničavate meni da govorim. Da se ja bavim Čankom? Šta je meni Čanak problem, meni je Aleksandar Vučić problem.

Jovana: Jeste li dobili priliku da razgovarate na neku temu? Ja vam kažem šta je tema. Da ste imalo pristojni znali biste kada vas neko pozove na neku temu, na tu temu pristanete da razgovarate i razgovarate. Kažem vam ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik...

Đorđević: Ma kome vi to kažete?

Jovana: Vama kažem i kraj priče.

Đorđević: Kako vi to meni možete da zabranite da govorim?

Jovana: U mojoj emisiji ne možete.

Đorđević: Šta ste vi?

Jovana: Šta sam ja? Urednik emisije. I vi meni pričate kako smo kupili Tanjug i vi se ne zakopčavate na leđa. Ma 'ajde! Sramota! Reklame!

Na sledećem videu možete pogledati deo emisije, a od 39. minuta Đorđević ulazi u konflikt sa voditeljkom Jovanom Joksimović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike