Otac naterao ćerku da obrije glavu zbog jedne greške: Na mrežama se rasplamsala rasprava

01.09.2021

15:05 >> 15:14

0

Možda ćete i vi biti zbunjeni kad shvatite pozadinu cele priče

Otac naterao ćerku da obrije glavu zbog jedne greške: Na mrežama se rasplamsala rasprava
Copyright Profimedia

Jedan tata primenio je prilično diskutabilnu pedagošku metodu na svojoj ćerki tinejdžerki. Zbog tog njegovog postupka uznemirila se i njegova bivša supruga. A on tvrdi da je imao dobar razlog za takvu kaznu.

– Moja bivša supruga i ja imamo 16-godišnju ćerku. Ja imam starateljstvo nad njom jer se moja supruga preselila kod svoje nove porodice. To spominjem jer se pre svog postupka nisam konsultovao sa suprugom i ona me sada osuđuje – započeo je on svoju objavu na Redditu.

pročitajte još

– Moja ćerka je nedavno ismevala jednu učenicu koja je izgubila kosu zbog lečenja raka. Čak joj je skinula periku. Navodno je tu reč o nekoj ranijoj svađi između njih dve, što nije izgovor za ćerkino ponašanje. Nisam vaspitavao svoju ćerku da se prema ljudima ponaša onako kako se ponašala i zgadio mi se njen stav – nastavio je on.

– Da stvar bude gora, ona se nije pokajala zbog toga što je učinila i izjavila je da je dotična devojka to zaslužila. Zato sam svojoj ćerki dao dve mogućnosti za kaznu: oduzimanje sve elektronike, uključujući i mobilni telefon koji joj više nikada neću kupiti, ili da ode kod frizera i obrije glavu.

Profimedia

Kao što ste i mogli da pretpostavite, tinejdžerka je izabrala drugu kaznu, a njenog oca zanima da li je bio u pravu.

Većina korisnika Reddita nije se složila sa njim, smatrajući da to nije adekvatna kazna.

“To nije dobro roditeljstvo i to je sigurno”, “Tvoja ćerka je nasilnik jer si i ti nasilnik”, “Zeznula je stvar, ali zar nisi mogao da smisliš drugi način za odgajanje osim fizičkog kažnjavanja”, samo su neki od komentara.

A bilo je i onih koji su dali nešto drugačije ideje za kažnjavanje bez takvog ponižavanja.

– Zašto je niste naterali da volontira na odeljenju za obolele od raka, posebno na dečjem odeljenju. To bi joj sigurno pomoglo da ima više saosećanja – napisao je jedan od njih, a prenosi Index.hr.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike