Nisu ništa bolji od žena: Ovih šest kompleksa muškarci teško prevazilaze

08.12.2022

17:59

0

Autor: Z.A.S.

Muškarci vole da ističu da su dobrog imovinskog stanja, čak i ako to baš i nije tako

Nisu ništa bolji od žena: Ovih šest kompleksa muškarci teško prevazilaze
Ilustracija - Copyright Pixabay

Gotovo da ne postoji osoba koja nema neki kompleks. Visina, težina, novac, lepota, statusni simboli, fizički izgled... kompleksi su razni i svako ih može imati pregršt, a baš kao i žene, tako ni muškarci nisu imuni na njih.

1. Godine

Baš kao i žene, u tinejdžerskim danima dodaju godine, a s godinama situacija počinje da se menja, pa četrdesete polako postaju tridesete.

Profimedia
 

2. Primanja

Automobili i novac su san skoro svakog muškarca. Upravo zato, muškarci vole da ističu da su dobrog imovinskog stanja, ili da lažu o tome da su boljeg imovinskog stanja nego što zaista jesu.

3. Visina

Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama, pa često i traže da ih ne nose, ako su s njima u ljubavnom odnosu. S druge strane, neki muškarci o tome ne žele otvoreno da govore.

Profimedia
 

4. Veličina penisa

Ovo područje nije potrebno dodatno objašnjavati jer je veličina muškog polnog organa od davnina dokaz muškosti.

5. Kilogrami

Još jedna sličnost sa ženama na ovom spisku tiče se kompleksa zbog mršavosti ili debljine, a istraživanja pokazuju da će čak 60 posto muškaraca skinuti pokoji kilogram, a 40 podići ako ih pitate o tom broju.

Freepik
 

6. Kozmetika

Retko koji će to priznati, ali većina muškaraca će rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose, što naravno ne znači da su manje muževni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike