Iznenadićete se šta bi moglo da se dogodi s vašim telom kada biste svakog jutra imali identičan doručak

24.12.2020

08:17 >> 08:29

0

Autor: Z. A.

Zapravo, ovo bi mogao biti jedan koristan trik

Iznenadićete se šta bi moglo da se dogodi s vašim telom kada biste svakog jutra imali identičan doručak
Copyright Pexels/ Vlada Karpovich

Ukoliko ste i vi odlučili da skinete koji kilogram sada oko praznika, ali da ne prestanete da jedete, možda je ovo prava stvar za vas. Osobama koje se bore s kilogramima nutricionisti savetuju da obrate pažnju na doručak. Zato je preporuka da doručak bude automatski. Šta je sad to?

Naime, kako biste olakšali proces mršavljenja možete pribeći jednostavnom triku i jesti identičan doručak svakoga jutra. Možda će vam se to učiniti previše monotono, ali kod ovog obroka najvažnije je da kroz njega u organizam unesete sve potrebne nutrijente.

možda će vas i ovo zanimati

U identičnom izboru doručka postoji nekolicina prednosti, pogotovo ako je reč o obroku bogatom proteinima. Idealno je uneti ih u organizam na samom početku dana. Uz takav tip automatskog doručka bez razmišljanja manja je verovatnoća da ćete posegnuti za opcijama koje neće pomoći mršavljenu poput raznih peciva ili žitarica punih šećera.

Takvim odabirom svakoga jutra osvešćujete potrebu tela za zdravom hranom, osiguravate telu sve što mu je potrebno za funkcionisanje i ubrzavate mršavljenje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: stvarukusa.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike