U nju gleda ceo svet! Novogodišnja jelka napravljena od praznih bočica vakcina (VIDEO)

08.12.2021

13:00

0

Autor: 24sedam

Podstaknuta današnjom slikom sveta

U nju gleda ceo svet! Novogodišnja jelka napravljena od praznih bočica vakcina (VIDEO)
jelka2 - Copyright Printscreen/YouTube

Okolnosti u današnjem svetu utiču na ljude da stvaraju dela koja bi ranije smatrali bizarnim. A posebno se ne bi mešala sa božićnim praznicima. Ali ne u slučaju Bukurešta, čiji su stanovnici, podstaknuti današnjom slikom sveta, stvorili jedno takvo delo.

Na jednom od najvećih punktova za vakcinaciju u Rumuniji, gde je do sada vakcinisano preko 200.000 ljudi, osvanula je tri metra visoka jelka napravljena od praznih bočica vakcina protiv koronavirusa.

Osoblje koje radi na vakcinalnom punktu početkom novembra započelo je gradnju neobičnog prazničnog ukrasa. Uglavnom su radili van radnog vremena i ostajali do kasno u noć kako bi završili svoje novogodišnje drvo.

 

 

 - Drvo koje imamo ovde je napravljeno pretežno od "Fajzerovih" bočica koje sakupljamo od 1. marta 2021. godine od ljudi koji su dobili vakcinu u našem centru. Za izradu je utrošeno približno 19.000 flašica. Donji nivo je napravljen od "Moderninih", a kontejneri i pokloni se prave od vakcina "Džonsona i Džonsona" - rekao je dr Radu Kristijan, koordinator centra za vakcinaciju.

Printscreen/YouTube
 

Kada se analiziraju bočice vakcina koje su utrošene za gradnju ove jelke, stičemo utisak da su zaposleni na vakcinalnom punktu brinuli da ne favorizuju nijedog proizvođača vakcina.

Zabava može da počne!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike