Progutao mobilni telefon: Šest meseci mu bio u stomaku

22.10.2021

12:30

0

Zatvorenici često gutaju mobilne telefone kako ih stražari ne bi našli tokom pretresa

Progutao mobilni telefon: Šest meseci mu bio u stomaku
surgery-1662204_1280 - Copyright Pixabay

Lekari Univerzitetske bolnice u egipatskom gradu Asuanu uklonili su mobilni telefon iz stomaka čoveka koji ga je progutao pre šest meseci.

Pacijent, zatvorenik po imenu Mohamed Ismail Mohamed, doveden je u hitnu pomoć sa jakim bolovima u stomaku, a pregled na skeneru je otkrio da mu je u crevima strano telo, odnosno mali mobilni telefon umotan u plastičnu foliju.

Pixabay
 

Pacijent, koji je sada u stabilnom stanju i normalno jede, potvrdio je da je progutao telefon šest meseci ranije. On je to i pre činio, jer nije želeo da ga stražari nađu u slučaju pregleda. Ali ovog puta, kako je rekao, nije izašao "na drugi kraj tela". 

Čovek je rekao da mu mobilni telefon u stomaku nije pravio nikakve probleme, nije se osećao naduto, niti je imao tegoba sa zatvorom. 

Međutim, jednog dana je osetio jake bolove u stomaku i morao je da bude hospitalizovan. Lekari su rekli da je imao tešku upalu i infekciju creva, ali da bi situacija bila daleko ozbiljnija da telefon nije bio umotan u plastičnu foliju.

Gutanje malih mobilnih telefona je česta pojava kod zatvorenika širom sveta, ali ni kod jednog nije bio u stomaku šest meseci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike