Scena iz filmova o zombijima zgrozila prisutne: Indijka ustala iz mrtvih par minuta pre svoje kremacije

20.02.2024

12:14

0

Autor: V. I.

Svi su bili zaprepašćeni situacijom a ponajviše njen muž

Scena iz filmova o zombijima zgrozila prisutne: Indijka ustala iz mrtvih par minuta pre svoje kremacije
Copyright Profimedia

U srcu Berhampura, slikovitom gradiću u Indiji, odigrala se priča koja nadmašuje granice mogućihi podseća nas na tanku liniju između života i smrti. Buđi Ama, 52-godišnja žena čiji je život bio obeležen tragedijom i neočekivanim obrtom sudbine, postala je glavna junakinja ovog neobičnog događaja.

Početkom februara, nesreća je zadesila Buđi kada je vatra, brza i nemilosrdna, zahvatila njenu kuću, ostavljajući nesrećnu ženu s teškim opekotinama koje su obuhvatile polovinu njenog tela. Hitno prevezena u najbližu bolnicu, suočila se s borbom koja je nadilazila fizičku patnju - borba za život u uslovima kada su šanse da preživi bile male.

Profimedia
 

 

Dok je ležala kod kuće, u stanju koje je više ličilo na granicu između dva sveta nego na oporavak, Buđi nije otvorila oči. Njena porodica, obeshrabrena i pritisnuta velikim finansijskim teretom, nije mogla da joj pruži dodatnu medicinsku pomoć. U tim trenucima očaja, njen suprug Sibaram Palo, suočen sa bolnom stvarnošću da nema para da je odveze u drugu, bolju bolnicu, prisustvovao je trenutku kad mu je voljena žena izdahnula.

Sibaram je potom preduzeo potrebne korake za kremaciju što je tradicionalni čin sahrane u Indiji. Međutim, sudbina je imala druge planove. Na svom putu ka večnosti, samo nekoliko trenutaka pre nego što je vatra trebalo da završi njenu zemaljsku priču, par minuta pre kremacije Buđi je otvorila oči. Taj trenutak, u kome je život pobedio nepokretnost smrti, ostavio je prisutne u neverici i čuđenju.

Ki Čirandžibi, svedok ovog nesvakidašnjeg događaja, opisao je trenutak kao zastrašujući, podsećajući na priče o vaskrsenju koje su se prenosile kroz generacije, a koje niko nikada nije doživeo. Vozač mrtvačkih kola, koji je pozvan da preveze Buđi na kremaciju, našao se u neočekivanoj ulozi mesije, vraćajući je kući, živu i dišu, simbolizujući pobedu života nad smrću, piše Times of India.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike