Zbog onoga šta radi najmlađim pacijentima pre nego ih uvede u operacionu salu, doktor postao viralan i svima izmamio suze (VIDEO)

30.01.2024

20:11

0

Autor: K. B.

Snimak doktora i dece dok idu u operacionu salu sve je oduševio, a doktor Leandro Brandao je postao omiljen među ljudima širom sveta

Zbog onoga šta radi najmlađim pacijentima pre nego ih uvede u operacionu salu, doktor postao viralan i svima izmamio suze (VIDEO)
Copyright Profimedia

Doktor Leandro Brandao, sa 14 godina iskustva kao otorinolaringolog u Brazilu, specijalizovao se za pedijatrijsku hirurgiju. Od samog početka karijere, suočavao se s teškoćama odvajanja dece od roditelja pre ulaska u operacionu salu, ali je pronašao jedinstven način da olakša taj traumatičan trenutak.

U razgovoru za list "Aleteia", doktor je otkrio da je tokom godina eksperimentisao sa različitim metodama kako bi transformisao neugodnu situaciju za decu i roditelje u nešto što bi bilo što manje bolno.

 

 

Pretražujući internet, naišao je na osobu koja pravi superherojske kostime, koje bi mogao nabaviti za decu. Ta ideja mu je pomogla da decu i njihove roditelje uključi u ovaj proces na način koji je zabavan i inspirativan.

Pre nego što deca uđu u operacionu salu, doktor Brandao ih oblači u superherojske kostime. Zajedno sa njima šeta hodnikom, praveći se da se pripremaju za hrabru misiju spašavanja sveta.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike