Misteriozni putnik kroz vreme upozorio: Padaće kiša koja izaziva rak a SAD će završiti u pepelu (VIDEO)

12.01.2024

20:17

0

Autor: V. I.

Ko preživi, pričaće

Misteriozni putnik kroz vreme upozorio: Padaće kiša koja izaziva rak a SAD će završiti u pepelu (VIDEO)
Copyright Profimedia

U svetu gde teorije zavere cvetaju kao nikada pre, ideja o putovanju kroz vreme često zauzima centralno mesto u mašti javnosti. Među brojnim teorijama koje intrigiraju i zabavljaju, jedna od najnovijih uključuje misterioznog korisnika društvenih mreža koji tvrdi da dolazi iz daleke budućnosti. Ovaj navodni putnik kroz vreme, poznat pod imenom "The One Cirala", privlači pažnju svojim dramatičnim predviđanjima o budućim događajima na društvenoj mreži TikTok.

Dramatična upozorenja putnika kroz vreme

One Cirala, korisničko ime koje stoji na profilu misterioznog putnika kroz vreme na društvenim mrežama, privuklo je pažnju ljudi, zahvaljujući seriji zaprepašćujućih predviđanja o budućim događajima. Svojim pratiocima One Cirala donosi poruke koje zvuče kao da su izašle iz naučnofantastičnog filma.

Profimedia
 

Strašne vremenske prilike u 2024.

Tajanstveni korisnik tvrdi da će 2024. godina biti domaćin "najstrašnijih" vremenskih prilika u "istoriji čovečanstva". Od erupcija vulkana do nezamislivih oluja, predviđanja su užasavajuća i dramatična. On je napisao: 

"PAŽNjA! Ja sam putnik kroz vreme poznat kao The One Cirala, ovo su najgore prirodne katastrofe koje će doći u 2024. 2024. je najstrašnija i najgora godina u istoriji čovečanstva u pogledu vremena.

30. maj: Formira se nova vrsta oluje, koja se zove Venom, a reč je o toksičnoj kiši. Postoji 25 odsto šanse da izazove neku vrstu raka ako stupite u kontakt sa njom, pa ostanite u kući kada se desi.

13. septembar: Desiće se prvi hiperuragan, koji trenutno postoji samo u teoriji, sa brzinom vetra od preko 800 km/h. Trajaće devet dana bez prekida, prvo pogađajući Latinsku Ameriku i Meksiko, zatim Floridu, Džordžiju i Južnu Karolinu u SAD.

4. oktobar: Vulkan Jelouston eruptira, nakon što je bio uspavan hiljadama godina. Dogodiće se To je supervulkan, koji se proteže na prostoru tri savezne države Vajoming, Montana i Ajdaho, a njegova erupcija će ostaviti celu zemlju pokrivenu pepelom i dimom što će imati ogromne posledice na život u regiji.

25. decembar: Asteroid koji ljudi još nisu otkrili pogađa Zemlju u Evropi. Iako će biti poslata raketada uništi polovinu, asteroid uništava Francusku, Španiju, Nemačku i Italiju, umesto cele Zemlje.“

 

 

Korisnici TikTok-a ostali su zapanjeni snimkom dok su gledali komentare kako bi izneli svoje mišljenje o tome da li bi to moglo biti istina ili ne. Jedan korisnik je rekao: "Gledaš mnogo filmova, druže", a dugi je prokomentarisao: "Znači ništa dobro, sve loše, ha?" Na šta je navodni putnik kroz vreme rekao: "Pa ovo su prirodne katastrofe“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike