Energija koja nas je oborila s nogu: Stariji par pokazao kako se održava strast u vezi (VIDEO)

22.12.2023

20:12

0

Autor: V. I.

Ne postoji šansa da ovaj video pogledate samo jednom

Energija koja nas je oborila s nogu: Stariji par pokazao kako se održava strast u vezi (VIDEO)
Baka i deka plešu - Copyright Instagram printscreen

Kad vas spopadne bezizlaz i talas nezadovoljstva sobom, svojim telom, partnerom, poslom, neke male stinice u prolazu, poput ovog video-klipa, mogu sigurno da vam poprave dan.

Na prvi pogled reč je o starijem bračnom paru koji pleše na nekoj zabavi. Oni su u poodmaklim godinama oboje, ali bi se reklo da održavaju fizičku formu jer se kreću uz muziku s neverovatnom lakoćom.

Ona ima niske potpetice, što joj uopšte ne smeta jer prosto klizi po podu, a on đipa oko nje poput dečkića da bi se čak u jednom trenutku čak i bacio na pod. Ona zavodljivo skakuće iznad njega dok joj donji haljine prelazi preko njegovog lica. I baš kad smo pomislili da će bar malo da se pomuči da ustane, dekica skače kao rasni konjić i nastavlja da đuska uz svoju izabranicu.

U tom kovitlacu beskrajne energije i uvijanja oni su usmereni jedno ka drugom, kao da čitav svet oko njih, sva ta publika koja im pljeska i snima ih - ne postoji. 

Oni su tu jedan za drugog, oni su tu da se zabave, da se podsete nekih davnašnjih iganki na kojima su, verujemo, baš ovako plesali i uvijali se pokazujući jedno drugom naklonost i dopadanje. 

Ne znamo koliko je u njihovoj vezi bilo i ima i dalje izazova, da li se uopšte vole i koliko, ali da imaju tako očaravajuću energiju kada su zajedno - to možemo da tvrdimo.

Sledećeg puta kad se budete vajkali što vas leđa bole ili nemate motivacije da se pokrenete, ili ste pak u nedoumici da li da ostanete sa svojim sadašnjim partnerom, setite se ovog para koji izgleda kao da može bukvalno sve - kad je zajedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike