10 znakova je odaje: Ovako izgleda žena koja je nesrećna u braku

06.04.2023

13:09

0

Autor: K. O.

Razvod je samo kulminacija velikog nezadovoljstva u braku. Muškarci, ako primetite neki od ovih signala, brzo reagujte

10 znakova je odaje: Ovako izgleda žena koja je nesrećna u braku
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama svi parovi su srećni, dele se samo osmesi i romantični trenuci. Međutim, svi smo svesni da su oko nas nesrećni ljudi sa problemima u braku.

Kada dođe do razvoda već je kasno, nezadovoljstvo se gomilalo. Postoje neki znakovi koji otkrivaju ženu koja živi u nesrećnom braku.

Prestaje da komunicira sa mužem

Žene vole da pričaju i to je svima poznato. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

Vrlo brzo se ljuti

Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na muža, onda je to još jedan znak nesrećno udate žene.

Freepik
 

Stalno je umorna

Jedna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor je samo jedan od njih.

Ona kaže „ne“ seksu

Žene koje su nezadovoljne u braku, ne dozvoljavaju partneru da im fizički priđe.

Ima tajne

Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podeli sve ono što joj se dešava u životu, verovatno da stvari ne idu svojim tokom.

Gubi poverenje

Tada je i svaka mala stvar pod lupom jer ona nema poverenja. Tada će vam proveravati telefon, špijunirati e-mail. Pošto va više ne veruje, može se desiti da čujete neku opasku tipa - muškarcu se ne sme verovati.

Profimedia
 

Ne obraća pažnju

Ako ne primeti ni novu frizuru, ni šta radite, ni kako ste, to znači da je ona izgubila interesovanje za mužu jer je nesrećna u braku.

Pravi nove korake u svom životu

Našla je hobi i neke nove aktivnosti u koje ne želi da uključi muža. Sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim hobijima.

Unsplash
 

Počinje da razmišlja samo o sebi

Žena nesrećna u braku postaje sebična. Vreme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Čim ništa ne deli sa mužem, znači da je nezadovoljna u braku.

Menja svoj izgled

Vidne promene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je ona spremna da se kreće u životu bez svog partnera, piše Novi.ba.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike