Greškom dobio pune kutije iPhone 15 Pro Max telefona i sada neće da ih vrati (VIDEO)

02.11.2023

15:12

0

Autor: K. O.

Propusti se dešavaju, a ovaj je baš skup

Greškom dobio pune kutije iPhone 15 Pro Max telefona i sada neće da ih vrati (VIDEO)
prestavljeni novi iPhone telefoni serije 15 - Copyright Profimedia

Sigurno ste i vi do sada barem nešto naručili da vam stigne na kućnu adresu. Možda ne nešto vredno više od hiljadu evra, ali neku sitnicu barem.

A šta mislite kako se prate neke porudžbine, na primer kako Apple prati porudžbine iPhone uređaja i osigurava da one budu isporučene tamo gde treba?

Zato je ova priča koja se pojavila na društvenim mrežama još zanimljivija. Jedan tiktoker naručio je četiri modela iPhone 15 Pro Max, jedan sa 1TB memorije, i tri sa 256GB prostora.

A kada je paket stigao, sačekalo ga je iznenađenje. Pored jednog telefona od 1TB, dobio je još tri kutije sa 60 iPhone 15 Pro Max uređaja - a svi su imali takođe po 1TB skladišne memorije.

Svaki od 60 slučajno isporučenih telefona košta 1.599 dolara, što znači da je vrednost pošiljke oko 96.000, a prvobitna porudžbina koštala je 3.600 dolara.

 

@legends_gio Someone reallyyy screwed up 😭 #fyp ♬ original sound - Legends_gio

 

Pošto su telefoni dobijeni greškom i nisu plaćeni, Apple će sigurno tražiti da se vrate, a u krajnjem slučaju može blokirati njihov rad.

Međutim, ovaj tiktoker u jednom od kasnijih snimaka tvrdi kako može da ih zadrži, citirajući, kako kaže, zakon prema kome je legalno zadržati robu koja vam je poslata, a niste je naručili.

Njegov video prikupio je više od 12 miliona pregleda, a komentari se samo nižu. Od toga zašto su bogati ljudi pravi srećkovići, do toga da je telefon toliko loš da je glupo da ga zadrži-

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike