Ah, ta ljubav: Nikola iz Banjaluke ne može da preboli bivšu, pa joj ljubav izjavljuje i preko bilborda po gradu (FOTO)

27.10.2023

09:17

0

Autor: K. O.

On veruje da je ljubav podjednako snažna i sa njene strane

Ah, ta ljubav: Nikola iz Banjaluke ne može da preboli bivšu, pa joj ljubav izjavljuje i preko bilborda po gradu (FOTO)
Copyright atvbl.rs

Neka oči budu svedok ljubavi koja ne poznaje granice, kaže Nikola Jorgić (29) iz Banjaluke koji je bez imalo straha i treme izašao i pred kamere da podeli priču o ljubavi svog života, Anastaziji iz Bijeljine.

Kako je otkrio, njihova veza traje već dve i po godine, preživela je udaljenost i sve prepreke, ali ih trenutno neke okolnosti sprečavaju da budu zajedno. Zato Nikola čini sve što je u njegovoj moći da nastave tamo gde su stali.

U ime te velike ljubavi, postavio je svoj potpis na bilborde koji se pojavljuju na nekoliko lokacija u Bijeljini.

Kaže da je to uradio čistog srca i duše.

"Ti si sunce mog neba. Anastazija, volim te. Tvoj Nikola." A uz ove romantične reči stoji i njihova fotografija, kao svedočanstvo ljubavi u kojoj su donedavno uživali.

- Vrlo je prepoznatljivo i snažno - kaže Nikola. - Odlučio sam se na ovaj korak, kao što možete videti, postavljeno je nekoliko bilborda širom Bijeljine... To nije iz inata ili slično, već dolazi iz srca, kako bi ona to videla. Sada je na njoj hoće li to prihvatiti, potvrditi ili eventualno negirati, ali to je moj način izražavanja. Da li je toliko jaka ljubav prema devojci? S obzirom na moju stranu, zasigurno jeste, i verujem da je i s njene. Možda na svoj način, na način na koji ja to zamislim, ne može to izraziti, ali verujem da je ljubav podjednako snažna s njene strane.

Prinstcreen/Youtube
 

Ovaj njegov romantični gest naišao je na pohvale i podršku. Bilbordi s ovim izrazom ljubavi izmamili su osmehe na licima njegovih sugrađana.

"Divno je videti mladi par koji se voli i druži. Da li je to lepo videti u našem gradu? Da, odlično je. To je najlepša stvar u Bijeljini."

"Stvarno je lepo. Potrudio se. Svaka čast."

"Pa, danas je mlađa generacija opuštenija. To nije bio slučaj u naše vreme. Nekako smo tajnu ljubav čuvali, ali sve se menja", komentirisali su građani, a prenela lokalna televizija.

Prinstcreen/Youtube
 

On se nada javljanju i potvrdi druge strane. Do tada, upućuje poruku Anastaziji.

- Bilo bi mi drago da se čujemo lično. Da pošalje barem poruku, bez obzira na to kakav odgovor bio, bilo pozitivan ili negativan. Znam da sam dao sve što sam mogao i da ću uvek davati sve što mogu. Držao sam svoju reč. Nadam se da će mi ona odgovoriti - rekao je on, a prenosi ATV.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike