Bekstvo sa dejta i neplaćen račun: Muškarac doživeo šok kad je devojka naručila 48 ostriga

14.10.2023

13:34

0

Autor: K. B.

Jedna Amerikanka podelila je svoje neobično iskustvo sa sastanka na društvenim mrežama

Bekstvo sa dejta i neplaćen račun: Muškarac doživeo šok kad je devojka naručila 48 ostriga
Copyright Profimedia

Upoznala je svog partnera u restoranu "Fontaine's Oyster House" u Atlanti, gde su nudili deset ostriga za 14,27 evra. Nastavila je da naručuje porciju za porcijom, do kraja dejta pojela je ukupno 48 ostriga, a nije se ustezala ni da ih glasno proglasi ukusnim.

Kad je stigla četvrta porcija, njen partner, koji je, kako tvrdi, naručio samo jedno piće, je bio šokiran. Međutim, nju nije bilo briga, jer je očigledno uživala u tome. Nastavila je da naručuje, a čak ni 48 ostriga je nije zaustavilo da naruči još.

No, kad je račun došao, njen partner je rekao da mora da ide u toalet i nikada se nije vratio. Ona je čekala, 10, 20, 30 minuta... i on se nije pojavio.

Profimedia
 

Na kraju je sama platila račun, koji je iznosio 175 evra bez napojnice, ali odlučila je da se suoči s njim tako što je podelila snimak njihovog razgovora. Optužila ga je za bežanje zbog računa, a on joj je odgovorio da je sastanak nudio samo za piće, a onda je naručila svu tu hranu.

Mnogi su se na društvenim mrežama našalili i podržali partnera, naglašavajući njen nesvakidašnji apetit i ponašanje za stolom. Komentari su uključivali šalu na račun njenih 48 OSTRIGA i njenog "suludog" jedenja.

Iako je bila zgrožena njegovim ponašanjem, izgleda da su se mnogi stavili na njegovu stranu, ističući njen veliki red ostriga i način na koji je konzumirala hranu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike