Onlajn provodadžija: Korisnici Tindera mogu da pozovu prijatelje da im preporuče partnere

23.10.2023

18:08

0

Autor: K. O.

Ova funkcija inspirisana je podacima korisnika Tindera iz istraživanja u kome je preko 75 odsto samaca reklo da su razgovarali o svom ljubavnom životu sa prijateljima

Onlajn provodadžija: Korisnici Tindera mogu da pozovu prijatelje da im preporuče partnere
Tinder - Copyright Pexels

Kompanija Tinder od danas uvodi na svoju platformu za upoznavanje novu funkciju "Tinder provodadžija" ("Tinder Matchmaker") pomoću koje korisnici mogu da pozovu svoje prijatelje, uključujući one koji nisu na platformi, da im predlože nove emotivne partnere.

Firma je saopštila da je ideja nove funkcije Tindera da korisnici saznaju ko bi prema mišljenju njihovih prijatelja ili čak članova porodice bio za njih odgovarajući partner, prenosi Teh kranč.

U saopštenju se dodaje da je ova funkcija inspirisana podacima korisnika Tindera iz istraživanja u kome je preko 75 odsto samaca reklo da su razgovarali o svom ljubavnom životu sa prijateljima više puta mesečno.

Korisnik Tindera će dobiti link koji može da podeli sa maksimalno 15 prijatelja u roku od 24 sata, a prijatelji preko tog linka mogu da preporuče profile potencijalno zanimljivih partnera za dotičnog korisnika.

Pexels
 

"Tinder provodadžija vam omogućava da vidite nove mogućnosti iz perspektive onih koji su vam najbliži", rekla je šefica marketinga Tindera, Melisa Hobli.

Nova funkcija je od danas na raspolaganju u SAD i na drugim velikim tržištima, a u narednim mesecima će se proširiti na ceo svet.

Neki mlađi korisnici, a posebno generacija Z, su se umorili od aplikacija za upoznavanje kao što je Tinder, već se upoznaju na drugim, "tradicionalnim" mrežama kao što je Instagram. Prema podacima iz nedavnog istraživanja, korišćenje ovih aplikacija u celini stagnira. Koristi ih troje od 10 Amerikanaca, što je isto kao 2019. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike