Odaberite drvo i saznajte na kom polju vas čeka sreća ove jeseni

26.09.2023

19:09

0

Autor: K. O.

Koje vam od tri najviše privlači pažnju

Odaberite drvo i saznajte na kom polju vas čeka sreća ove jeseni
Copyright Freepik

Ništa u životu nije slučajno, pa ni to koje ćete drvo odabrati.

Dobro pogledajte ilustraciju i opredelite se za stablo koje vam u ovom trenutku najviše privlači pažnje.

Iza svakog stabla krije se zanimljiva poruka. A saznajte i koja je namenjena vama.

Testovi ličnosti najčešće služe za zabavu i razbibrigu, ali isto tako mogu da budu interesantne smernice kad treba da rešite neki problem u životu.

Možda će vam pomoći da rastumačite poruke vaše podsvesti.

 

 

Na ilustraciji pred vama nalaze se tri stabla. Iza svakog od njih krije se poruka koja bi mogla da vam bude od koristi tokom predstojeće jeseni.

Dovoljno je da ih dobro pogledate i odaberete jedno koje vam je zbog nečega posebno. Iza svakog drveta krije se odgovor na kom životnom polju vas čeka najveća sreća ove jeseni.

Drvo 1

Ove jeseni pratiće vas sreća u emotivnom životu. Ukoliko ste u vezi kojom niste zadovoljni, sad je pravi trenutak da pokušate da popravite situaciju ili da, ukoliko u tome ne uspete, promenite emotivni status i ponovo postanete slobodni.

Ako ste, pak, sami i zainteresovani za neku osobu, potrudite se da tokom jeseni budete direktniji i otkrijete svoja osećanja. Emocije će vam biti uzvraćene.

Oni u srećnim ljubavnim pričama mogu da razmišljaju o podizanju veze na viši nivo.

Drvo 2

Možda vam promena radnog mesta ili kompanije nije na pameti, ali ove jeseni postoje velike šanse da napredujete na poslovnom planu. Nekima će unapređenje u postojećoj firmi stići iznenada, a neke čeka nova poslovna ponuda.

Profimedia
 

Iako možda u prvi mah nećete poželeti da izađete iz poslovne rutine, nemojte odbiti poziv na razgovor. Velike prilike često ne izgledaju primamljivo na prvi pogled, ali kad se upustite u razgovor i prepoznate perspektive koje stoje iza nje shvatićete da je to radno mesto možda baš ono za kojim ste čeznuli celog života. Potrebno je samo da budete otvoreni i da direktno tražite ono što želite.

Drvo 3

Konačno ćete dočekati trenutak da naplatite svoj rad, znanje i veštine. Ukoliko ste se u poslednje vreme osećali skrajnuto, uprkos rezultatima koje ste postigli, sada je pravo vreme da to otvoreno kažete nadređenima.

Predočite im koliko ste postigli u prethodnom periodu i "provucite" kroz razgovor da očekujete nagradu za trud i zalaganje. Ukoliko nastupite argumentovano, velike su šanse da ćete ove jeseni popraviti budžet i posle dužeg vremena biti zadovoljni standardom, piše Prva.rs.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike