Odlazak u toalet krenuo po zlu: Čovek seo na WC šolju, pa ugledao pitona (VIDEO)

21.06.2023

09:22

1

Hvatanje zmije bilo je brzo i efikasno, jer se zmija pokazala prilično mirnom

Odlazak u toalet krenuo po zlu: Čovek seo na WC šolju, pa ugledao pitona (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Jedan Australijanac doživeo je pravu neprijatnost kada je, sedeći na WC šolji, iznenada ugledao zmiju dugu oko 180 cm kako se izležava na vrhu stakla tuš kabine.

Njegov hitan poziv upućen službi za hvatanje reptila iz Kvinslenda dobio je odgovor, a stručnjaci su identifikovali zmiju kao "priobalnog tepih pitona", vrstu koja nije otrovna. Kada su stigli na teren, zatekli su zmiju kako se udobno greje tik ispod svetla.

Hvatač zmija Entoni pohvalio se na Fejsbuku postom ove neobične situacije, zahvaljujući kome je klijent spašen od ovog neželjenog posetioca. Priložio je i snimak nezvanog gosta, koji je težio oko 10 kilograma, dok se protezao sa staklenog panela.

Hvatanje zmije bilo je brzo i efikasno, jer se zmija pokazala prilično mirnom. Za svega tridesetak sekundi, Entoni ju je izneo iz kupatila. Međutim, piton nije bio oduševljen što su ga izbacili sa ovog prijatnog mesta.

"Kada sam se prestao smejati na nekoliko minuta, uzeo sam kuku i skinuo ga, a tada je piton postao nervozan", ispričao je Entoni za news.com.au.

Tokom hvatanja, piton je ugrizao stručnjaka, ali na kraju je ipak morao da se odvoji od udobnosti tuša i lampe. Pretpostavlja se da je zmija ušla u prostoriju preko krova.

Inače, ova vrsta zmija može narasti do četiri metra i tokom zimskih meseci u Australiji često se traže toplija mesta za boravak. Rasprostranjena je duž celokupne obale kontinenta, ali se može naći i u unutrašnjosti zemlje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike