Setite se šta ste sanjali prethodnih noći: Snovi koji najavljuju sreću i nose tajne poruke univerzuma

15.05.2023

10:23

0

Autor: K. O.

Mogu vam nagovestiti da idete ispravnim putem

Setite se šta ste sanjali prethodnih noći: Snovi koji najavljuju sreću i nose tajne poruke univerzuma
Snovi - Copyright Profimedia

Snovi nas nekad muče, a nekada se budimo puni nade i optimizma. Na to šta ćemo sanjati utiče mnogo faktora - od uticaja kojima smo bili izloženi preko dana, pa preko hrane koju smo jeli pre spavanja.

Neki snovi reflektuju naše brige i probleme, a postoje i oni koji ukazuju na pozitivne promene.

Ponekad za neki san nemamo objašnjenje, a nije isključeno da sadrži tajnu poruku univerzuma koji nam govori da smo na dobrom putu i da nas očekuju pozitivne stvari.

Ovo su snovi koji ukazuju na sreću:

Lepo otkriće

Možda ste u snu našli novčanik pun novca ili sef, neki lep nakit, bilo šta što asocira na bogatstvo, to je veoma dobar znak. Univerzum na ovaj način pokušava da vam kaže da ćete vrlo brzo krenuti putem koji vas vodi ka sreći.

Neobičan susret

Ukoliko ste se u snu sreli sa strancem, to može biti dobar znak. Nije isključeno da vam on postane novi prijatelj ili srodna duša. Ako je neka osoba iz sna učinila da se osećate lepo, onda se i u stvarnosti može pojaviti neko veoma važan ko će vam promeniti život.

Putovanje

Ako ste putnik u automobilu, vozu, avionu, to je veoma dobar znak koji ukazuje na to da vas čekaju samo pozitivne životne promene.

Pixabay
 

Ukoliko vi sami vozite, pogotovu mašine kojom nikada niste upravljali, to ukazuje na pozitivne promene. Verovatno vam univerzum u bliskoj budućnosti priprema lepa iznenađenja.

Hodanje u snu

Ako ste sanjali da hodate u snu, to je takođe dobar znak. Moraćete naporno da radite kako biste ostvarili svoje ciljeve, ali možete da budete mirni jer će vam se oni u bliskoj budućnosti sigurno ostvariti i isplatiti.

Voda

U istočnjačkoj filozofiji, voda je simbol promene. Ako ste u snu videli fontanu, reku ili vodopad, tačnije, vodu koja teče, ili ste njome plovili, to je veoma dobar znak. Sigurno je da ste krenuli ispravnim putem, da se doneli dobru odluku i da ste spremni za promene.

Profimedia
 

Ukoliko u vašem snu pada kiša i to je dobar znak. Ako ste sanjali da ste pokisli, čekaju vas samo lepe stvari u narednom periodu, piše Sensa.rs.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike