Da li biste izdvojili 46.000 dinara da provedete noć u štali? U cenu je uključena i kanta za doručak i večeru za "cimera" konja! (VIDEO)

28.03.2023

09:59

0

Autor: Milica Mališ

Soba ima krevet na sprat, čajnu kuhinju, trpezarijski sto i sopstveno kupatilo, ali i konja koji je cimer sa druge strane pregrade

Da li biste izdvojili 46.000 dinara da provedete noć u štali? U cenu je uključena i kanta za doručak i večeru za "cimera" konja! (VIDEO)
Copyright Pixabay

Seoska kuća u Lejk Distriktu u Velikoj Britaniji, otvorila je svoje štale za goste da spavaju pored njenih frizijskih konja i šetlandskih ponija, a za to zadovoljstvo moraće da plate 350 funti po noći (oko 46.000 dinara).

Kada se kaže"pored", to znači da gosti bukvalno borave u štali, samo sa pregradom između njih i novog "cimera".

Soba ima krevet na sprat, čajnu kuhinju, trpezarijski sto i sopstveno kupatilo, a konji će biti na drugoj strani pregrade, što znači da se možete popeti na gornji ležaj i odatle hraniti ili timariti konje.

U cenu je uključena i kanta za doručak i večeru, kao i luksuzni komplet za negu, tako da možete provesti kvalitetno vreme sa svojim konjem.

Uprkos visokoj ceni, Stebl Steis se pokazao kao hit među obožavaocima konja, a pansion je dobio mnogo pohvala na "Tripadvisoru".

Jedna osoba je napisala:

-Boravili smo u sobi sa Hanisom, frezijanskim konjem. Od trenutka kada smo zakoračili na farmu do trenutka kada smo otišli, proveli smo se apsolutno fantastično. Trejsi i Tamara su bile tako druželjubive i pobrinule se da imamo najfantastičnije iskustvo. Hanis  je voli da bude negovan, hranjen i da bude zvezda - napisala je zadovoljna korisnica.

Da li biste i vi platili prilično vrtoglavu cenu da provedete noć u štali i brinete o konjima?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike