Briga ili sreća? Šta znači ako sanjate ribu

17.02.2023

07:20

0

Sanjati ribu predstavlja vaše fizičko i duhovno usklađivanje sa materijalnim svetom

Briga ili sreća? Šta znači ako sanjate ribu
Ilustracija - Copyright Pixabay

Pojava ribe u snu  iznenađujuće je čest simbol sna i često ga imamo. Ribe uvek izazivaju niz emocija u  snovima, jer su moćan simboli koji sa sobom nosi mnogo duhovnog značaja.

Profimedia
 

Sanjati ribu u vodi

Kao duhovni simbol, riba često predstavlja element vode. Voda je povezana sa osećanjima, emocijama, intuicijom. Voda se često pojavljuje u snovima sa veoma duhovnim nabojem kako bi vam pružila informacije o vašim dubljim osećanjima i intuitivnom uvidu u nešto što obrađujete u životu. Kao i gmizavci i vodozemci, ribe su hladnokrvne životinje, što znači da njihova telesna temperatura zavisi od sredine kojoj su izložene.

Priroda ribe koja se prilagođava svom okruženju daje mnogo uvida u to šta je duhovna poruka kada vidite ili sanjate ribu. Voda je tok života i tok univerzuma. Prilagođavate se bilo kakvim uslovima, bilo pozitivnim ili negativnim.


Ako je voda mutna ili nejasna, ili vi niste dovoljno jasni u vezi sa emocionalnim pitanjima. Ako je voda kristalno čista, to može biti znak da imate jasan intuitivan uvid u emocionalnu stvar.
Foto: 24sedam/G.M.Š
 

Sanjati da kupite ribu

Ako ste u snu videli da ste kupili neku ribu, simbolika ovog sna je negativna. Ako ste imali ovu vrstu sna, to znači da ćete imati zdravstvenih problema u budućem periodu, tako da bi trebalo da pokušate da budete odgovorniji za svoje zdravlje.

Pexels
 

Sanjati da čistite ribu

Ovo je pozitivan san i otkriva vaš trenutni napredak i borbe. Taj san simbolizuje vaše samočišćenje i vašu odlučnost da budete najbolji.

Profimedia
 

Sanjati da ulovite ribu golim rukama

Ako ste sanjali da ulovite ribu golim rukama, to simbolizuje vaše putovanje u otkrivanju svojih emocionalnih razočaranja i davanju sve od sebe da ih rešite.

Ovaj san bi mogao biti povezan sa iznošenjem nesvesnih emocija na površinu. Taj san takođe može biti metafora za ono što tražimo i šta možemo naći u sebi.

Ako ste u snu uspeli da ulovite ribu vlastitim rukama, ovaj san znači da ćete se u narednom periodu razočarati u emocionalnom smislu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike