Dok sam bila u komi muž me prevario sa mojom majkom - sada su u braku: Kamila otkrila svoju neobičnu priču (FOTO)

01.10.2020

20:03 >> 20:04

0

Brazilka je nakon operacije i moždanog udara završila u komi i provela u bolnici gotovo tri meseca. Suprug i majka nisu je posećivali u bolnici, jer su uživ

Dok sam bila u komi muž me prevario sa mojom majkom - sada su u braku: Kamila otkrila svoju neobičnu priču (FOTO)
Copyright Kamila Melo/Foto: Fejsbuk/Kamylla Melo

Kamila Vanesa Kordeiro de Melo iz Brazila tvrdi da je muškarca iz snova upoznala kad je imala 25 godina. Bio je deset godina stariji od nje i jednostavno su se zaljubili. Venčali su se 2013. i nakon godinu dana i jedne komplikovane trudnoće dobili su i sina, kojem je sada šest godina.

Bajka se raspala 2017., kad je ona pretrpela moždani udar nakon barijatrijske operacije za regulaciju hormona.

Kamila je pala u komu i provela na intenzivnoj nezi punih 78 dana, a umesto da to okupi njenu porodicu oko nje, njena majka joj je “ukrala” supruga i na kraju se – udala za njega.

– Dok sam ja ležala u komi, moja majka, a ne mogu je više ni zvati majkom, uselila kod nas kako bi pomogla mužu da se brine o mom sinu, koji je tada imao četiri godine. Kasnije sam saznala da me u četiri meseca koliko sam provela u bolnici između života i smrti bivši suprug posetio samo dva puta, a majka nijednom – priča nesrećna žena, piše The Sun.

Kad se probudila iz kome, po nju je došao njen otac i preneo joj poražavajuće vesti, nakon što je i sam saznao da njegova supruga ima ljubavnu aferu.

Saznavši za dvostruku izdaju, doživela je nagoru bol u svom životu. Osećala se kao da joj je bol probola srce, preplavljena mešavinom “razočaranja i neverice”.

Posted by Kamylla Melo on Петак, 29. мај 2020.

Mlada majka kaže kako je oduvek imala vrlo komplikovan odnos sa svojom majkom koja je samo 20 godina starija od nje, tvrdeći da se majka s njom počela “Takmičiti” dok je još bila tinejdžerka.

Kamila je odbila da poveruje u ono što je čula pa je nazvala mamu i suočila se s njom. Majka joj je tada potvrdila sve što je čula i u lice rekla da je “vrlo srećna sa svojim bivšim zetom”.

– Nedavno sam saznala da moja majka želi da proslavi godišnjicu njihove veze 2. marta, dakle, čak ni ne skriva da su počeli vezu dok sam još bila u bolnici – kaže. Majka i njen bivši suprug kasnije su se i venčali.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2937529069699164&set=pb.100003262987462.-2207520000..&type=3

Sin viđa oca nekoliko puta nedeljno, po nalogu suda i Kamila je besna što mora biti izložen tako otrovnoj situaciji, ali ne može protiv toga.

Posle svega, Kamila kaže da je uspela sve da prebrodi, pa se već 10 meseci viđa s drugim muškarcem. Sada se fokusirala na tu vezu i svoj odnos sa sinom i kaže da su doslovno savršeni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike