Izgrađen za sudnji dan! 1000 kvadrata luksuza pod zemljom za najbogatije ljude sveta (FOTO)

16.09.2022

12:32

0

Autor: 24sedam

Bunker sa 5 zvezdica

Izgrađen za sudnji dan! 1000 kvadrata luksuza pod zemljom za najbogatije ljude sveta (FOTO)
profimedia-0722602577 - Copyright Profimedia

U postapokaliptičnom svetu, oni koji su se pripremili unapred mogli bi da žive i uživaju pod zemljom u priličnoj raskoši.

Jedna kompanija veruje da ima atraktivno rešenje za sudnji dan, pripremljeno za sve pretnje na zemlji, a koje dolazi sa svim pogodnostima hotela sa pet zvezdica.

Grad, snabdevač utvrđenih podzemnih stanova, predstavio je svoje nove bunkere L’ Heritage, za ljude koji žele da žive raskošno – čak i kada životu na zemlji dođe kraj.

Profimedia
 

Ovaj vojni bunker je super-luksuzna kuća sa zatvorenim bazenom i garažom za 10 automobila. Koncept obećava vojnu zaštitu za vas, vaše najmilije i vaše automobile.

Dizajnirani od strane francuskog arhitekte Marka Prigenta, bunkeri imaju za cilj da obezbede bezbednu lokaciju za veoma bogate pojedince tokom onoga što je brend opisao kao „vremena bez presedana“, a bez žrtvovanja udobnosti njihovih domova.

Profimedia
 

Bunkeri luksuznih kuća naravno nisu ništa novo. Međutim, bunkeri Opidum imaju za cilj da obezbede kompletno stambeno i poslovno okruženje. Da bi se to postiglo, svaki nudi više od 10.000 kvadratnih metara prostora.

Profimedia
 

Pored toga, šik rezidencije se mogu prilagoditi ukusu vlasnika, sa mogućnošću dodavanja dodatnih sadržaja kao što su privatna umetnička galerija, garaža dovoljno velika da smesti celu vašu kolekciju vozila, saloni za sastanke, unutrašnja bašta, pa čak i spa centar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike