Ogromna torta u obliku Hrama Svetog Save šokirala zvanice! Pogledajte snimak sa slavlja koji je zapalio internet (VIDEO)

19.07.2022

11:05

0

Autor: A.G.

Preslatko, ili ne?

Ogromna torta u obliku Hrama Svetog Save šokirala zvanice! Pogledajte snimak sa slavlja koji je zapalio internet (VIDEO)
Hram Svetog Save (2) - Copyright Printscreen/TikTok/nanedoncello

Ne znamo gde i ne znamo zašto, ali znamo da je torta koju je jedan korisnik TikToka, koji se predstavlja kao „nanedoncello“, podelio sa korisnicima ove društvene mreže šokirala sve prisutne na jednom raskošnom veselju.

Svojim izgledom, ali i gabaritom, torta u obliku Hrama Svetog Save postala je zvezda večeri, u roku od samo nekoliko trenutaka, i potpuni hit na internetu.

Printscreen/TikTok/nanedoncello
 

S obzirom na veličinu, za njeno grandiozno pojavljivanje bila je potrebna omanja vojska ljudi, na potpuno oduševljenje svih prisutnih koji su taj „preslatki“ momenat beležili kamerama svojih mobilnih telefona.

Ovaj viralni video koji beleži trenutak pojavljivanja torte izazvao je brojne i burne reakcije, a komentari korisnika na duhovni aspekt veselja kretali su se od „kakva kičerica“ do „bravo, svaka vam čast“.  

Dok su se gosti sladili „spasenjem“, šuškalo se kako je domaćinima veća torta nego kuća, ali i ismevalo da još samo fali pop da iskoči iz nje.

Ovoj vrtoglavo velikoj torti na čijem vrhu se vrtela kruna, društvo je pravilo jos nekoliko „manjih“ torti, koje su, sasvim očekivano, ostale u drugom planu.

Kako je povod ovog slavlja ostao u senci torte, ostaje nam da nagađamo da je upriličeno povodom svadbe ili krštenja koje će se sigurno dugo prepričavati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike