Trkački maraton u divljini za najbogatije ljude na svetu!

04.02.2022

10:51

0

Autor: 24sedam

Bogataši koji žele da učestvuje u ovoj trci moraće da plate 21.500 dolara

Trkački maraton u divljini za najbogatije ljude na svetu!
competition-g5c405f784_1920 - Copyright Pixabay

Ono što nas uvek asocira na ultara bogate ljude je raskoš, oni obično žive  u velelepnim vilama sa beskrajnim flotama superjahti, moćnih superautomobila i  privatnih aviona,teško je poverovati da oni i  koračaju,a kamoli trče planetom.

Pixabay
 

Zato je ultra maraton Highland Kings, dokaz da ultra bogaraši koji su okruženi batlerima,ličnim kuvarim, personalizovanim planovima treninga spremaju za ovaj dogadjaj,on će se sastojati od četvorodnevne kamping trke koja pokriva 200 kilometara zapadne obale Škotske, od Dalnesa do ostrva Aran, gde se takmičari okupljaju kako bi nazdravili svom početku poduhvata tokom gala večere.

Pixabay
 

Ono što je interesantno je i činjenica, da takmičari koji učestvuju moraju imati baš dubok džep za ovaj izazov. Svaka bogata osoba koja želi da se takmiči u ovoj trci moraće da platiti 21.500- dolara kako bi pokrila troškove sedmomesečnog trening plana, koji će ih dovesti u vrhunsku formu, uz pomoć svetskog šampiona Džonatana Albona i Ane-Marije Votskon, nekadašnjeg pripadnika oružanih snaga, ultra-maratonca i trenera.

Pixabay
 

Organizatori ovog maratona ističu da je trka -Luksuzni element što je  čini drugačijom od svih drugih u svetu. Namenjena je profesionalcima koji je mogu priuštiti, žele da iskuse avanturu, ali sa dodirom luksuza, van utabanih staza i u srcu divljine.

Pixabay
 

Ne libe  da kažu da je ovo najekskluzivnije, višednevno, luksuzno iskustvo, koje je namenjeno onima koji žele da se trkaju poput ratnika i oporavljaju poput kraljeva.

Pixabay
 

Prema organizatorima, ekskluzivna trka će imati samo 40 učesnika od kojih će se zahtevati da pređu 50 kilometara planinskog pejzaža dnevno, a trka će se održati u aprilu ove godine godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luxlife.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike