Nova Viber funkcija koju ste dugo iščekivali konačno stiže!

02.03.2024

16:13

0

Autor: K. B.

Najnovija nadogradnja aplikacije Viber donosi nove čet foldere, omogućavajući korisnicima organizaciju razgovora u posebne fascikle radi jednostavnijeg korišćenja aplikacije

Nova Viber funkcija koju ste dugo iščekivali konačno stiže!
Copyright Profimedia

Ova nadogradnja Viber aplikacije omogućava korisnicima da organizuju svoje razgovore u do pet različitih foldera, omogućavajući im da grupišu poruke sa članovima porodice, prijateljima ili kolegama prema svojim željama i potrebama.

Folderi će biti prikazani na vrhu početne stranice, a korisnici mogu slobodno promeniti ime svakog foldera i pregledati broj nepročitanih poruka. Uz pojedinačne razgovore, u foldere se mogu dodati i grupni četovi, kanali i zajednice. Ipak, važno je napomenuti da neki razgovori neće biti obuhvaćeni ovom funkcijom, kao što su skriveni četovi, Viber Pay poruke i interakcije sa poslovnim nalozima.

Profimedia
 

Četiri foldera su već lansirana, ali će postati dostupna korisnicima nakon što ažuriraju aplikaciju na verziju 22.0 ili noviju. Kompanija ističe da će ovaj proces trajati do dva meseca kako bi nova funkcija bila dostupna svim korisnicima preko Google Play i App Store prodavnica aplikacija.

Kada se ažuriranje instalira, korisnici sa više od 10 razgovora biće obavešteni o mogućnostima četiri foldera. Alternativno, funkciju će biti moguće pronaći u sekciji "Više" na početnoj stranici aplikacije, pod opcijom "Upravljanje folderima".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike