Otkrivamo male svakodnevne radosti: Zašto je važno da se radujemo sitnicama?

14.02.2024

12:05

0

Volimo da surfujemo na netu, a prava je srećičica kada možemo da budemo potpuno bezbrižni u tom trenutku.

Otkrivamo male svakodnevne radosti: Zašto je važno da se radujemo sitnicama?
Copyright Profimedia

Male radosti u našem svakodnevnom životu igraju ključnu ulogu u održavanju našeg emocionalnog blagostanja i mentalnog zdravlja. One služe kao izvori svetlosti u rutini svakodnevice, pružajući nam trenutke utehe, sreće i zadovoljstva. Bez obzira na to da li je reč o toploj šoljici kafe ujutro, razgovoru s prijateljem, neplaniranom putovanju ili mirnom trenutku provedenom sa samim sobom, male radosti nas podsećaju na lepotu života i važnost zahvalnosti za trenutke koji nam izmame osmeh.

Zato, negovanje malih radosti nije samo put ka srećnijem životu, već i važan aspekt održavanja naše unutrašnje ravnoteže i otpornosti na životne izazove. Nedavno smo otkrili i novu reč koja opisuje takve radosti – srećičica. Pravi način da se opišu sve one sitnice kojih ponekada nismo ni svesni, a svuda su oko nas. One su podsetnik da je sreća često tu, tik pred našim očima, u malim stvarima koje obogaćuju dan. Možda baš među ovim redovima pronađete svoju srećičicu.

Srećičica je u bezbrižnosti

Volimo da surfujemo na netu, a prava je srećičica kada možemo da budemo potpuno bezbrižni u tom trenutku. Pouzdana onlajn kupovina, sigurnost podataka i bezbedno korišćenje WiFi mreža - srećičica je kada ne moramo da mislimo na sajber pretnje. Zato, da biste bezbrižno uživali u svakom trenutku, A1 predstavlja NEO24 Protect tarifu u kojoj dobijate i A1 Net Protect Plus na 2 godine, za potpunu bezbednost tokom surfovanja na internetu. Ovaj dodatak redovno proverava mrežu, štiteći vas od zlonamernih veb sajtova i održavajući vaše podatke sigurnim, čak i kada se povežete na otvorene WiFi mreže.

Srećičica je u malim radostima

Ne zaboravite na magiju svakodnevnih sitnica. Prvi gutljaj kafe ujutru, pesma koju slučajno otkrijemo i onda pevušimo danima, ili kada imamo ceo dan samo za sebe i možemo bez griže savesti da uživamo u sadržaju na mrežama. Baš zato je tu NEO24 Joy tarifa sa neograničenim korišćenjem odabranih aplikacija na 2 godine. Uz to dobijate i Deezer aplikaciju bez reklame, pa punih godinu dana možete uživati u čak 90 miliona muzičkih numera. Srećičica nema limit i zato možete da koristite Instagram i TikTok neograničeno 2 godine.

Srećičica je u novim doživljajima

Putovanja su jedan neiscrpan izvor srećičica – šetnje neistraženim ulicama, otkrivanje novih ukusa i jela, upoznavanje sa lokalnom kulturom. Posebna srećičica je kada sve te nove doživljaje možemo da zabeležimo i podelimo sa prijateljima, a uz to i naš uređaj je osiguran na putu. Zato, izaberite NEO24 Travel tarifu koja pruža 24 GB interneta, 24 dana Pametnog putnog osiguranja i neograničeno korišćenje odabrane aplikacije. Sa ovim osiguranjem putna zaštita se aktivira automatski svaki put kada napustite zemlju, a po povratku iz inostranstva se sama deaktivira. Sa ovom tarifom nemate niti jednu brigu na putovanju, pa to je srećičica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike