ChatGPT od sada i na androidu: Vaš lični "pametni pomoćnik" stigao u Google Play

02.08.2023

12:03

0

Autor: I.K.

Korisnici u Srbiji ChatGPT-3.5 verziju mogu preuzeti besplatno sa Google Play prodavnice

ChatGPT od sada i na androidu: Vaš lični "pametni pomoćnik" stigao u Google Play
Copyright Profimedia

Zvanična ChatGPT aplikacija kompanije OpenAI dostupna je od 28. jula i za Android operativni sistem, dva meseca od lansiranja za IOS.

Korisnici u Srbiji ChatGPT-3.5 verziju mogu preuzeti besplatno sa Google Play prodavnice, ako imaju telefon operativnog sistema Android 6.0 i noviji. Postoji nekoliko aplikacija sa sličnim imenom "ChatGPT", ali ova, zvanična aplikacija, razvijena je od OpenAI kompanije.

24sedam
 

 

Ova verzija veštačke inteligencije je obučena da obavlja najrazličitije zadatke kao što su davanje odgovora na najrazličitija pitanja, davanje profesionalnih saveta, prevod...

Za korisnike koji žele da isprobaju još napredniju verziju, ChatGPT-4, dostupna je pretplata koja iznosi 20 dolara mesečno. Ova verzija donosi još više mogućnosti i preciznosti, omogućavajući korisnicima da maksimalno iskoriste potencijal veštačke inteligencije.

Od lansiranja, ChatGPT je postao popularan četbot koji je bez sumnje pomerio lestvicu na gore kada je reč o razvoju veštačke inteligencije u svetu, ali i izazvao brojne kontroverze.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike