Mask pretekao Obamu na Tviteru: Gazda postao najpraćeniji čovek na mreži!

30.03.2023

12:15

0

Prošlogodišnje preuzimanje Tvitera nesumnjivo je pomoglo Masku da poveća svoju bazu pratilaca

Mask pretekao Obamu na Tviteru: Gazda postao najpraćeniji čovek na mreži!
Tviter Ilona Maska - Copyright Profimedia

Ilon Mask, milijarder i vlasnik kompanije Tesla, sada je najpraćenija osoba na društvenoj mreži Tviter! Mask je preuzeo prvo mesto od nekadašnjeg predsednika SAD-a, Baraka Obame, sa 133.068.709 pratilaca, dok Obamu prati dvadesetak hiljada manje ljudi.

Prošlogodišnje preuzimanje Tvitera nesumnjivo je pomoglo Masku da poveća svoju bazu pratilaca, jer je nakon toga dobio više od sto miliona novih pratilaca. Međutim, Maskov uspeh na ovoj društvenoj mreži nije samo zahvaljujući njegovoj reputaciji i biznisu - on je poznat i po svojim duhovitim i zagonetnim tvitovima.

Mask često koristi Tviter da bi najavio promene koje planira da uvede na društvenoj mreži, pitao korisnike za mišljenje, ili jednostavno izrazio svoje stavove o aktuelnim pitanjima.

Profimedia
 

 

Njegova otvorenost i autentičnost su verovatno ključne kvalitete koje privlače tolike ljude da ga prate na ovoj platformi.

Barak Obama je sada na drugom mestu. Ostale najpraćenije osobe na Tviteru su Džastin Biber, Keti Peri i Kristijano Ronaldo - poslednji je najpraćeniji sportista sa više od 108 miliona pratilaca.

Ilon Mask je definitivno jedan od najuticajnijih ljudi u savremenom svetu, a njegova popularnost na Tviteru samo to potvrđuje. Sada se postavlja pitanje - šta će on sledeće objaviti na ovoj mreži i ko će ga prestići u broju pratilaca? Ostaje nam da vidimo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike