Apple konačno potvrdio datum lansiranja iPhone 12 modela

11.10.2020

16:30 >> 16:42

0

Nakon ajpeda i pametnih satova na red dolazi linija pametnih telefona

Apple konačno potvrdio datum lansiranja iPhone 12 modela
Copyright Profimedia

Apple bi 13. oktobra trebalo da održi svoju najveću prezentaciju u  godini, nazvanu “Hi, Speed”, tokom koje će gotovo sigurno biti otkrivene razne verzije iPhone 12 mobilnog telefona, zajedno s ostalim proizvodima.

Apple je već bio prisiljen da odloži lansiranje novih telefona, očito zbog problema koji su rezultat globalnih blokada.

Neki od modela telefona biće dostupni odmah nakon prezentacije. Govori se da će se IPhone sa 6.1“ ekranom  i iPhone 12 Pro pojaviti oko 16. oktobra u pretprodaji  i 23. oktobra u maloprodaji .

Međutim, ove godine će se pojaviti četiri različite verzije iPhone 12 mobilnog telefona. Pored standardne verzije i Pro modela, biće tu i manja verzija nazvana iPhone 12 Mini, kao i model većih gabarita iPhone 12 Pro Max.

Istinski poznavaoci ovog brenda, koji su do sada bili uspešni u predviđanjima, tvrde da će iPhone 12 Mini – za koji se pretpostavlja da ima ekran od 5,4 inča izaći u crnoj, beloj, crvenoj, plavoj i zelenoj boji i imati dva sočiva. Pretprodaja će krenuti  6. ili 7. novembra, pre nego što krene u zvaničnu  prodaju 13. ili 14. novembra. Cena ovog modela biće oko 699 dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike