Ukoliko budete koristili ove opcije Telegram će vam žestoko naplatiti

27.06.2022

15:30

0

Autor: M. J.

Udvostručuje ograničenja, omogućavajući vam da pratite do 1000 kanala, kreirate do 20 fascikli za ćaskanje sa po 200 ćaskanja

Ukoliko budete koristili ove opcije Telegram će vam žestoko naplatiti
pexels-kindel-media-7688669 - Copyright Pexels

Trenutno ograničenje za otpremanje veličine datoteka je 2 GB, ali Premium korisnici mogu da šalju datoteke veličine do 4 GB, što je zgodno za ljude koji šalju mnogo video zapisa ili velikih ZIP datoteka. Korisnici koji plaćaju takođe će moći da preuzimaju medije i datoteke pri punoj brzini mreže, umesto da vide ograničene brzine.

24sedam/M. Sh
 

Premium paket udvostručuje ograničenja, omogućavajući vam da pratite do 1000 kanala, kreirate do 20 fascikli za ćaskanje sa po 200 ćaskanja, dodate četvrti nalog u bilo koju aplikaciju Telegram, zakačite 10 ćaskanja i sačuvate do 10 omiljenih nalepnica. Korisnici će dobiti jedinstvene nalepnice sa animacijama preko celog ekrana koje su vidljive svim korisnicima, zajedno sa jedinstvenim reakcijama.

Pixabay
 

Ostale funkcije uključuju transkripciju glasa u tekst, duže biografije, animirane slike profila, više karaktera za medijske natpise, 400 omiljenih GIF-ova, premium značke i ikone aplikacija, kao i iskustvo bez oglasa. 

Profimedia
 

Telegram je takođe objavio da je postao jedna od najpopularnijih preuzetih aplikacija širom sveta 2022. godine i da sada ima 700 miliona aktivnih korisnika mesečno. Predstavio je i nekoliko novih funkcija za sve korisnike, uključujući verifikacione značke za javne ličnosti i organizacije, zahtev za pridruživanje za javne grupe, poboljšane botove, unapređene preglede ćaskanja na Android-u, i još mnogo toga.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike