Da li je ovo najstrašniji hotel na svetu? (FOTO)

16.12.2021

19:25

0

Ako se ne plašite visine, ovaj avanturistički smeštaj bi vam mogao obezbediti najbolji noćni san koji ste ikada imali

Da li je ovo najstrašniji hotel na svetu? (FOTO)
profimedia-0252160023 - Copyright Profimedia

Da li biste spavali u providnoj kapsuli koja visi sa planine?

Za jedne zastrašujuće, za druge spektakularne, staklene lože smeštene su na samoj litici u Svetoj dolini u Peruu.

Ako skupite hrabrosti za ovakav egzibicionizam spremite se za spavanje u visećoj providnoj „sobi“ koja može da primi do četiri osobe, a iz koje možete posmatrati zvezde i diviti se pejzažu do zore.

Profimedia
 

Do smeštaja se može stići samo penjanjem, planinarenjem i zip lajnom ali svakako vredi truda. Ulazite kroz otvor na vrhu kapsule, koji ima šest prozora, četiri ventilaciona kanala i osvetljenje i sve je potpuno ekološki prihvatljivo. Kada uđete, možete skinuti pojas i uživati u hotelskom boravku.

Kada se udobno smestite u hotelu “Natura vajd skajlodž”, uživaćete u impresivnom panoramskom pogledu sa 400 metara visine, na divlju dolinu.

Profimedia
 

Prethodni gosti su svoj boravak u ovim apartmanima nazvali jedinstvenom avanturom, koja je iskustvo spavanja pod noćnim nebom podigla na potpuno novi nivo.

 - Zvezde i mesec izgledali su neverovatno blizu iz staklene kapsule, stvarajući nezaboravnu atmosferu nalik svemiru, objasnili su oni.

 

 

Ovaj nekonvencionalni odmor koštaće vas otprilike 400 dolara za jednu noć. Cena uključuje privatni prevoz do i od vaše lože, opremu, vodiče, plus gurmansku večeru sa flašom vina i doručak sa pogledom na dolinu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike