Iznajmite sobu s pogledom na divlje zveri i mirno spavajte

13.12.2021

13:30

0

Neverovatne safari lože s pet zvezdica izgrađene usred safari parka

Iznajmite sobu s pogledom na divlje zveri i mirno spavajte
tigar1 - Copyright Printscreen/YouTube

Buđenje u šumi usred čopora gladnih vukova nije iskustvo za koje bi većina nas platila. Ali boravak u kanadskom parku "Omega" ne predstavlja tipično hotelsko ili kampersko iskustvo.

Pre dve godine, park divljih životinja otvorio je svoja vrata sa dve "vučje kolibe", prikladno nazvane "Alfa" i "Omega", prve u Severnoj Americi s panoramskim prozorima od poda do plafona koji gledaju na ograđeni prostor sivih vukova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivi (@viv.yan96)

 

Tokom svog boravka, gosti mogu spavati, jesti i opuštati se samo nekoliko metara udaljeni od čopora. S tankom staklenom pločom koja deli goste od gomile gotovo savršenih mašina za ubijanje, to je svakako izuzetno iskustvo koje vredi doživeti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivi (@viv.yan96)

 

Gosti iz kolibe takođe imaju pristup privatnom šetalištu s pogledom na medvede, bizone, losove, jelene i, naravno, vukove.

Cene "vučjih kabina" kreću se od 400 dolara za noć.

Ako više preferirate mačke, "Tiger Lodge" nudi slično iskustvo s noćenjem u okruženju punom tigrova. Reč je o jedinstvenom hotelu koji se nalazi u rezervatu Port Limpne u Kentu u Engleskoj.

Profimedia
 

Iz kolibe ugrađene u jazbinu tigrova s velikim, panoramskim prozorim hrabri gosti mogu da posmatraju svakodnevne aktivnosti ovih divljih mačaka a da nikada nisu previše daleko od nekoliko veličanstvenih predatora koji žive u parku.

 

 

Rezervat Port Limpne je prvoklasni rezervat divljih životinja u jednom od najlepših regiona Engleske. Više od 700 životinja, pripadnika 88 vrsta, naziva ovo ogromno imanje domom. Gostima je preko noći omogućen dodatni VIP pristup, koji uključuje obilaske posle radnog vremena, pre nego što se park otvori ujutru i nakon što se zatvori svake večeri.

Ovo iskustvo nije jeftino. Cene van sezone počinju od 500 dolara za noć, dok se u vrhuncu sezone kreću do 1.000 dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike