Influenseri se svakog jutra okupljaju ispred njegovog prozora: Živi u najfotografisanijoj ulici na svetu i uživa u tome

31.03.2024

19:20

0

Autor: K. B.

Ulica "Ten Bel" u Noting Hilu, London, smatra se jednom od najfotografisanijih ulica na svetu, budući da brojni influenseri svakodnevno dolaze da bi snimili fotografije i videozapise za objavljivanje na društvenim mrežama

Influenseri se svakog jutra okupljaju ispred njegovog prozora: Živi u najfotografisanijoj ulici na svetu i uživa u tome
Copyright Profimedia

Bart, Englez koji živi na ovoj ulici, svakodnevno se zabavlja posmatrajući influensere kako dolaze da bi snimili slike i videozapise. Svako jutro, kroz prozor, Bart gleda influensere ispred svoje kuće kako poziraju na stepenicama, plešu ulicom, poziraju uz ograde ili sede na trotoaru.

Svako jutro, stanovnici Noting Hila, uz svoju jutarnju kafu, imaju pravi šou influensera na ulici. Iako Bart živi u tom delu Londona već tri godine, nedavno je počeo dokumentovati fenomen influensera na TikToku.

 

 

Noting Hil, londonsko predgrađe, postalo je romantično popularno u kulturi nakon istoimenog filma iz 1999. godine, sa Džulijom Roberts i Hjuom Grantom.

Popularne ulice s prelepim kućama u pastelnim bojama, poput "Portobelo Road", "Lancaster Road", "Elgin Crescent" i "Hilgate Village", često su prepune influensera koji žele uhvatiti savršenu sliku. Dok drugi možda smatraju ovaj fenomen dosadnim, Bart uživa u besplatnoj zabavi koju pruža.

 

 

"Ne mogu verovati koliko puta ljudi ponavljaju iste radnje kako bi dobili savršen kadar ili video. Nedavno sam video kako neko sedam puta skače niz ulicu dok ga pet kamere prate", rekao je Bart. Jedan od Bartovih video snimaka prikazuje ženu kako leži pokraj hrpe smeća i čeka da je odvezu radnici za odlaganje otpada.

 

 

"Siguran sam da bi to iznerviralo druge ljude, ali meni to predstavlja dobru zabavu", naglasio je Bart.

Bartov TikTok nalog je izuzetno popularan, a njegovi videozapisi već su prikupili milione pregleda, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike