Američki magazin otkriva: Ovo je skriveni dragulj Evrope za najekonomičnije letovanje

18.07.2023

20:14

1

Autor: K. B.

Iako Crna Gora tradicionalno važi za destinaciju za kvalitetan i opuštajući odmor, sa bogatom turističkom ponudom, čini se da još uvek nije u fokusu evropskih i svetskih putnika

Američki magazin otkriva: Ovo je skriveni dragulj Evrope za najekonomičnije letovanje
Copyright Pixabay

Međutim, to bi moglo da se promeni jer je ugledni magazin odlučio da skrene pažnju na ovu zemlju, tvrdeći da je ona jedna od najpotcenjenijih letnjih destinacija u Evropi. U svom izveštaju, američki magazin "Travel off path" ističe Crnu Goru kao verovatno najperspektivniju turističku destinaciju u regionu. Navodi se nekoliko razloga zbog kojih je Crna Gora odličan izbor za letovanje, upoređujući je sa već "izlizanim" destinacijama poput Grčke.

Pixabay
 

Turistički trendovi dugo su usmeravali putnike ka popularnim destinacijama kao što su Grčka, Španija i Italija. Ipak, manje poznate destinacije kriju pravo blago. Među njima, Crna Gora se ističe kao neprocenjiv dragulj.

Prema magazinu "Travel off path", Crna Gora je izuzetno ekonomična opcija za letovanje, pružajući mogućnost da za relativno malo novca boravite u visoko rangiranim hotelima. Pored toga, na raspolaganju su i brojni hosteli, apartmani i pansioni, gde putnici mogu uživati u udobnosti po veoma pristupačnim cenama.

Pixabay
 

Crna Gora obiluje raznovrsnim turističkim atrakcijama, prirodnim lepotama i bogatstvom kulture. Njene prelepe obale i planine, nacionalni parkovi i raznoliki kulturni događaji čine je posebnom destinacijom koja nudi mnogo toga za svakog putnika. Tu se ističe i Sea Dance Festival, već afirmisani i dobro poznati muzički spektakl.

Ukratko, ona je mesto koje zaslužuje vašu pažnju kao jedna od najprivlačnijih destinacija za letovanje u Evropi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike