Apartman koji osvaja TikTok: Uživajte u fascinantnom pogledu na Ajfelov toranj (VIDEO)

17.07.2023

20:13

0

Autor: K. B.

Jedan apartman u Parizu zadivio je korisnike TikToka zbog neverovatnog pogleda koji se pruža s njegovog prozora

Apartman koji osvaja TikTok: Uživajte u fascinantnom pogledu na Ajfelov toranj (VIDEO)
Copyright Profimedia

Video koji prikazuje pogled iz apartmana prema Ajfelovom tornju i spektakularnom vatrometu tokom proslave Dana Bastilje, 14. jula, privukao je pažnju sa 9,7 miliona pregleda, kao i mnogo lajkova i komentara.

Zahvaljujući lokaciji zgrade u kojoj se nalazi, iz ovog apartmana pruža se jedan od najboljih pogleda na vatromet.

 

 

Komentari oduševljenja nizali su se ispod videa: "Ovo je pravi Pariz", "Deluje nestvarno", "Fantastično", "Wow", "Bože! Voleo bih da ovo doživim uživo. Hvala što ste podelili!", "Ja sam to lično iskusio pre pet godina. Najbolji vatromet koji sam ikada video", "Ko bi pomislio da je ovo snimljeno sa veštačkom inteligencijom?"...

Sve o apartmanu

Međutim, ovakav pogled ima visoku cenu. Apartman je dostupan na Airbnb platformi, a cena noćenja u avgustu za dve osobe je 2.010 evra. Ako biste želeli da uživate u novogodišnjem vatrometu, to bi vas koštalo 11.775 evra.

Apartman je opisan kao luksuzan, s pogledom koji oduzima dah.

"Spavaća soba u stilu Luja XIV je mirna oazu u srcu Pariza, koja pruža trenutke spokoja", navodi se u opisu. Zanimljivo je da apartman nema kuhinju niti televizor.

Podovi su obloženi mramorom iz Italije, a raskošan nameštaj i pozlaćeni detalji nagoveštavaju luksuz. Prostrana spavaća soba je ukrašena ručno izrađenim komadima nameštaja sa zlatnim listićima.

Kupatilo je obloženo ružičastim mramorom iz Indonezije i ima samostojeću kadu od livenog gvožđa. Iz dnevnog boravka, s impresivnim mramornim podovima i prozorima od poda do plafona, pruža se pogled na Ajfelov toranj.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike