Najbolji torrent sajtovi

16.09.2020

13:28 >> 17:18

0

Autor: 24sedam

Svako ko koristi računar čuo je za Torrent i bar jednom pokušao na Internetu da nađe neki film, seriju, muziku, knjigu ili program

Najbolji torrent sajtovi
Copyright profimedia

Torent sajtovi mogu biti veoma  korisni. Tu možete pronaći staru verziju nekog programa, drajvera ili besplatne video spotove, serije, muziku i filmove. Međutim, torent sajtovi su često i izvor virusa, pornografije i reklama. Često ih koriste i hakeri.

Neki od najpopularnijih su :

PIRATE BAY

The Pirate Bay je verovatno i jedan od najvećih sajtova koji su ikada postojali. Blokiran je u mnogim  državama. Ovaj sajt postoji preko 15 godina. Vrlo je  pouzdan. Omogućava korisnicima da skidaju torente filmova, TV serija, knjiga, aplikacija, igrica i muzike.

 

RARBG

Rarbg je veb sajt  koji pruža datoteke i magnetne linkove kako bi se olakšalo peer-to-peer deljenje datoteka koristeći BitTorrent protokol. U pitanju je jedan od popularnijih torrent sajtova.

 

LIMES

Ovo je jedan od torent sajtova sa najvećom bazom podataka. Nudi torente različitih vrsta sadržaja kao što su filmovi, TV programi, igre i aplikacije. Trenutno je zabranjen u Australiji i Francuskoj.

profimedia

1337x

Sajt za skidanje serija, filmova i drugih fajlova. Jedan od  bezbednijih sajtova. Na ovim serverima najmanje iskaču popup prozori sa raznim ponudama koje mogu da vam u kompjuter uvuku razne viruse.

 

YTS.AMTYS.AM

Ovaj sajt omogućava da pregledate i preuzmeta fajlove u izvrsnoj 720p, 1080p, 2160p 4К и 3D rezoluciji, а sve u maloj veličini fajla.

 

IDOPE

Idope je pretraživač torenta koji nudi direktne magnetne linkove ka torentima. Osim što ima ogromnu bazu od preko 18 miliona torenta, odlikuje ga i čist korisnički interfejs te ima i mobilnu verziju koja čini da najbolji torenti postanu lako dostupni i na pametnim telefonima.

 

TORLOCK

U pitanju je torent indeks i pretraživač uglavnom fokusiran na torente filmova i TV serija. Torlock je poseban zbog toga što garantuje da korisnici imaju pristup samo ispravnim torentima, i to tako ozbiljno shvata da je jednom objavio akciju kojom je plaćao korisnicma po $1 za svaki lažni torent koji bi pronašli na njegovom sajtu.

 

EZTV

Mnogi ljubitelji skidanja torenta znaju za EZTV, popularni TV torent sajt koji je osnovan 2005. Prošao je kroz mnoge probleme, ali i dalje je jedan od najboljih sajtova za skidanje TV emisija.

 

ZOOQLE 

 Zooqle ima preko 37.000 filmova i 600 dostupnih serija. Sadrži jednostavan interfejs koji će vas lako odvesti do željenog sadržaja.

 

Ono što je važno napomenuti, torent sajtovi su uglavnom nelegalni jer su predmet njihove pretrage  programi, muzika i filmovi, koji podležu autorskim pravima, pa ih vlade mnogih država blokiraju, a protiv njihovih vlasnika, pa čak i korisnika, podnose tužbe.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike