Kako stranci vide Balkan?

30.09.2020

08:10 >> 08:22

0

Autor: 24sedam

Balkan, mesto za nov početak!

Kako stranci vide Balkan?
Copyright Promo/Balkan Trip

Jesen je vreme žetve, vreme u kom balkanski domaćin ubira plodove svog celogodišnjeg rada. Ove jeseni, uživajte u plodovima koje na vašu televizijsku trpezu iznosi nova turistička televizija Balkan Trip. Nezaboravna lica, autentične priče koje će vas opustiti, nasmejati I pomoći vam da otputujete čak i u sred radnog dana. Uz Balkan trip postaćete stručnjak za domaće vino i  nezaobilazne gurmanluke iz svih krajeva regiona, naučićete sve o istoriji I kulturi ovog podneblja iz sasvim nove, moderne perspektive.

Oduvek ste se pitali da li je balkanska gostoljubivost, o kojoj bruji ceo svet, istina ili samo mit? Ako ste na ovom podneblju rođeni I na njemu ponikli, balkanski mentalitet najbolje ćete sagledati iz vizure onih koji su rođeni daleko od granica našeg regiona, ali su baš na ovom tlu pustili korene, opčinjeni kulturom, tradicijom I ljudima bez kojih Balkan ne bi bio isti…

Šta spaja Balkan I Brazil, osim prvog slova u imenu, najbolje zna harizmatični Brazilac Thiago Ferreira. Odgovor na to pitanje deli u emisiji “Thiagov Balkan”. Iako ga je na naše tlo dovela ljubav prema ženi koja nije potrajala, ljubav prema Balkanu postajala je sve jača. Ne zaboravljajući zemlju u kojoj je rođen, Thiago uživa u svemu što nudi balkanska regija I za gledaoce poredi sve ono što čini duh njegove domovine I zemlje koja mu je dom postala pre 8 godina. Upoznaće vas sa svojim prijateljima I zemljacima, koji su se baš kao I on, u Balkan zaljubili na prvi pogled. Upoznajte Balkan, njegovim očima I sigurno nećete ostati ravnodušni!

Promo/Balkan Trip

Wellcome to the Balkans – Dobrodošli na Balkan

A osim Brazilaca, u Balkan se lako zaljubljuju i ljudi drugih nacija. U to ćete se uveriti ako bar jednom popričate sa nekim strancem kog sretnete na ulici, bilo da je na Balkan došao samo na par dana ili ovde živi, radi I stvara već neko vreme. Pokažite im šta je prava balkanska dobrodošlica I zajedno uživajte uz emisiju “Welcome to Balkans”. Autentične priče, živopisni karakteri, običaji I tradicije koje su se savršeno uklopile uz balkanski ambijent. Prijateljstva koja ne poznaju granice I jezičke barijere… I strast ,prema životu na Balkanu, koja ne jenjava. Šta im se najviše dopada u regionu, gde vole da popiju kafu, a gde da provedu veče? Stranci koji su postali Balkanci pokazuju vam našu zemlju iz sasvim nove perspektive. Pođite njihovim stopama I zavolećete Balkan još više.

Promo/Balkan Trip

Balkan Trip televizija nudi potpuno nov osvrt na sve što bi moglo da interesuje jednog turistu u potrazi za idealnim mestom za odmor ili avanturu u regionu. Balkan Trip je najveći izvor informacija iz sveta regionalnog turizma Balkana, pokrivajući vesti i objave od tek otkrivenih etno odmarališta i porodičnih domaćinstava, pa do luksuznih spa centara i elitnih hotela sa renomeom.

Putnici, avanturisti, planinari, ljubitelji adrenalina, prirode i tople balkanske dobrošlice… Dobrodošli na Balkan trip, televizija zbog koje ćete poželeti da spakujete kofere i putujete po regionu. Ne zato što ne možete dalje, već zato što ovde imate sve.

Balkan Trip je dostupan kod Telekomovih kablovskih operatera: MTS IPTV kanal 134, HD 740 i SUPERNOVA kanal 30.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike