Otac je izveo dete na auto-put da izvrši nuždu! "Ovo je zabranjeno i smrtonosno!" (VIDEO)

28.08.2022

19:55

0

Autor: 24sedam

Video je objavljen na Fejsbuk stranici "Vozimo pametno z DARS", a na njemu je prikazan primer izuzetno bahatog i, kako je navedeno u opisu snimka, po život opasnog ponašanja

Otac je izveo dete na auto-put da izvrši nuždu! "Ovo je zabranjeno i smrtonosno!" (VIDEO)
slovenija - Copyright Foto:Printskrin/Fejsbuk/Vozimo pametno z DARS

Snimak sa auto-puta u Sloveniji, čiji su glavni akteri otac i dete staro dve-tri godine, izazvao je šok na društvenim mrežama.

Video je objavljen na Fejsbuk stranici "Vozimo pametno z DARS", a na njemu je prikazan primer izuzetno bahatog i, kako je navedeno u opisu snimka, po život opasnog ponašanja. Naime, otac u jednom trenutku zaustavlja automobil u trećoj traci, vadi nošu, seda dete na nju, a kada je ono završilo to što je imalo, otac je sadržinu noše nonšalantno prosuo pored puta.

 

 

Snimak je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama, od koji je većina bila negativna.

- Ponekad se ne može odupreti zovu prirode. Međutim, nemojte imitirati stranog vozača na snimku koji je stao tačno u traci za ubrzanje. Ovo je zabranjeno i smrtonosno! Ako vi ili vaš saputnik ne možete da stignete do odmorišta, siđite sa auto-puta na prvom izlazu - navodi se u opisu snimka.

- OK, razumem da je potreba deteta bila velika, ali ako nisu mogli da sačekaju odmorište ili da to urade pre nego što skrenu sa auto-puta, mogli su makar da zakorači iza ograde, ali ne i da ugroze ostale učesnike i, na kraju, ugroze svoje dete - piše jedan od korisnika društvenih mreža, dok drugi dodaje:

- Imaju snimak, verovatno i registarski broj auta... bilo bi dobro da preduzmu mere i da ga kazne zbog izazivanja opasnosti i za smeće pored auto-puta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike