Terapija štencima: Antistres metoda u hotelu koja pomaže i ljudima i psima

15.01.2022

16:00

0

Autor: 24sedam

Savremeni način borbe sa stresom

Terapija štencima: Antistres metoda u hotelu koja pomaže i ljudima i psima
profimedia-0295477531 - Copyright Profimedia

Ukoliko vam nedostaje vaš pas dok ste na odmoru, a slučajno se nalazite baš na Baliju, odsedanje u ovom hotelu će vam prijati.

Naime, hotel Puri Garden u saradnji s lokalnom organizacijom Bali Dog Association koja se bavi spašavanjem pasa, nudi mogućnost igre i zabave sa štencima dvaput nedeljno.

"Terapija štencima“ održava se utorkom i četvrtkom po dva sata. Radi se o situaciji koja donosi korist i gostima i psima. Prvi se još dodatno opuste i zabave, a dokazano je i da provođenje vremena sa psima smanjuje visinu stresa. Zauzvrat, štenci dobijaju ljubav.

Profimedia
 

Hotel je za potrebe terapije osigurao prostor u blizini bazena, pa gosti tamo mogu sesti i igrati se sa spašenim štencima. Prostor je ograđen, a takođe, u njemu se nalazi i mnoštvo igračaka, pišepunkufer.dnevnik.hr.

Kada završite s druženjem sa ljubimcima na ovom mestu je moguće opuštati i na druge načine. Besplatni kurs joge, sunčanje uz bazen, masaže, filmske večeri i ukusna hrana s roštilja samo su deo ponude, a s obzirom na sve mogućnosti, noćenje u sobi za dvoje od 60 evra uopšte i ne zvuči puno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike