Šta žene traže na Guglu? Ova tri zavodljiva modna trenda su najpretraživanija (FOTO)

13.12.2021

15:20

0

Poslednjih nekoliko godina čipkasti grudnjaci su ponovo popularni

Šta žene traže na Guglu? Ova tri zavodljiva modna trenda su najpretraživanija (FOTO)
Devojke, glamur - Copyright Pixabay

Svaki trend u nekom trenutku prati protivtrend.

I zato je bilo potpuno predvidivo da ćemo se u jednom trenutku svi zasititi uggsica i udobnih oversized džempera i pantalona.

Žene žele da više eksperimentišu - i pokažu više kože.

Glamur se vratio, a seksi izgled je novi trend koji menja samo čistu udobnost. Da je zaista tako, dokazuje istraživanje koje je ispitalo koji su komadi ponovo posebno traženi, a rezultati su sledeći:


1. Providna odeća

 

 

Haljine, bluze i topovi s providnim detaljima daju nam na suptilnoj privlačnosti, jer se ne razmećemo golom kožom, ali je doza seksepila neosporna. Interesovanje za providnim delovima garderobe poraslo je za punih 51 odsto, ali kako kombinovati modni trend u stilu? Ako je reč o providnoj bluzi, primera radi, možete da je kombinujete sa stilskim "protivnicima" kao što su pantalone visokog struka, farmerke ili suknje. Tako je seksi deo autfita vešto izbalansiran. Umesto čizama iznad kolena, izgled možete da zaokružite poludubokim čizmama.

2. Čipkasti donji veš

 

 


Čipkasti grudnjaci su se ponovo pojavili u poslednjih nekoliko godina, a modni trend je takođe vrlo popularan 2021. Žene su više zainteresovane za to da donji veš zasija i da odevnoj kombinaciji daju zavodljivu notu. Što se stajlinga tiče, mogućnosti su beskrajne: uveče možete da pustite da razigrani grudnjak proviri ispod raskopčane bluze, danju dobro izgleda ispod muške košulje ili ispod pletenih džempera i kardigana na dugmiće sa dubokim V-dekolteom.

 

 

3. Odeća sa izrezima

 

 


Kako poznate dame na crvenom tepihu, tako i manekenke na modnoj pisti: 2021. često smo ih viđali u haljinama sa izrezima na neočekivanim mestima koji pokazuju nešto kože. Važno je pronaći haljinu sa izrezom u kojoj se osećate prijatno i koja otkriva samo deo tela koji želite da pokažete. Uostalom, ne želite da se vrpoljite u  nestašnoj haljini celo veče. Sama dekoltirana haljina privlači poglede, ali izgled postaje još uzbudljiviji sa šik torbom, stejtment cipelama i elegantnim nakitom. Šminka i frizura pak donekle mogu biti umerenije.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: miss7

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike