Dejvid Gandi je godinama šetao modnim pistama, obožavali su ga svi, a sada je doneo važnu odluku

04.11.2021

16:50

0

Važi za jednog od najboljih muških modela i manekena na svetu, a znanje koje je stekao pomoglo mu je u kreiranju njegove kolekcije

Dejvid Gandi je godinama šetao modnim pistama, obožavali su ga svi, a sada je doneo važnu odluku
profimedia-0486178058 - Copyright Profimedia

Maneken i model Dejvid Gandi radio je kampanje za niz prestižnih brendova, a nakon dugo godina rešio je da i sam predstavi kreacije koje će nositi njegovo ime.

"David Gandy Wellwear" modni brend donosi kreacije inspirisane ležernim trenucima i neutralnim bojama. Ono što je zanimljivo jeste da je dizajn namenjen svima, bez obzira na godine i pol.

- Reč je o stilu, kvalitetu i tekstilu koji savršeno pristaje svuda. Smatram da su ljudi izgubili dodir sa emocionalnom stranom odeće, pa sam odlučio da to vratim u modu - ispričao je Gandi za "Vog".

U njegovu kolekciju spadaju majice, trenerke i slične stvari koje važe za komotne i ležerne. Tu su i stvari za treniranje, ali i jakne kao i "strit stajl" outfiti.

Kako je sam Gandi istakao, najvažnije mu je bilo da modeli budu udobni, a tu su i inovativni materijali.

- Prilikom izrade koristimo inovativne tehnološke tkanine koje imaju antibakterijska svojstva. Osim toga su protiv neželjenih mirisa i ujedno regulišu telesnu temperaturu. Neko komadi u sebi sadrža aloja veru, koja je ugrađena u tkanine, te tako hidrira i deluje protivupalno - dodao je on za pomenuti magazin.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike