Rasprodate „Gučijeve“ naopake naočare od 755 dolara. Da li biste ih kupili?

14.01.2021

11:50 >> 10:19

0

Autor: Z. A.

Možda neko voli izgled žalosne sove

Rasprodate „Gučijeve“ naopake naočare od 755 dolara. Da li biste ih kupili?
Copyright Gucci

Brojni svetski modni brendovi često imaju komade za koje nismo sigurni da li se to neko šali. Tako je modna kuća „Guči“, nakon što je rasprodala pocepane najlonke od 150 evra, predstavila i neobičan okvir naočara. Reč je o modelu koji izgleda kao da stoji naopako, a cena im je 755 dolara.

Veliki broj svetskih modnih kuća iz kolekcije u kolekciju imaju komade koji se vrlo brzo nađu na listama najtraženijih, ali postanu i predmet rasprava. Ovog puta tu je ulogu dobila italijanska modna kuća „Guči“ koja nas je opet iznenadila zanimljivim modnim dodatkom. Nakon što su se pre nekoliko meseci rasprodale njihove pocepane najlonke, koje su koštale 150 evra, ovaj put na red su došle sunčane naočare.

možda će vas i ovo zanimati

Reč je o mačkastom modelu koji izgleda kad da je okrenut naopako. Ali tu se ne radi o samo takvom predstavljanju, kao što „Zara“ ima na svojim stranicama, već o stvarnom modelu, odnosno okviru sunčanih naočara.

Gucci

Mnoge je iznenadila i njihova cena od 755 dolara ili oko 650 evra. Ovaj crno-beli model sa žučkastim staklima trenutno je rasprodat, a u opisu im piše da je reč o nekonvencionalanom modelu mačkastih okvira nadahnutom pedesetim i šezdesetim godinama prošlog veka.

Nije puno trebalo da ove naočare postanu glavni predmet šala na društvenim mrežama, a mnogi su pisali kako im stvaraju nelagodu. Oglasili su se i optičari iz britanske kompanije „Specsavers“, koji su prvo napisali: „’Guči’, moramo razgovarati“, a zatim su dodali fotografiju uz koju su napisali da su „popravili naočare“.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike