Kad golmanske rukavice postanu jakna: Mlada dizajnerka oduševila novim modnim eksperimentom

14.03.2021

13:50 >> 13:16

0

Nikol MekLoglin je uličnoj modi dala sasvim novu dimenziju

Kad golmanske rukavice postanu jakna: Mlada dizajnerka oduševila novim modnim eksperimentom
Copyright Printscreen/Instagram

Kada je moda u pitanju videli smo mnogo toga zanimljivog i neobičnog. Ipak, mašta nema kraja, pa je sada mlada i talentovana dizajnerka Nikol MekLoglin predstavila najnoviju jaknu nastalu u saradnji sa sportskim brendom “Puma.”

Naime, ona je napravila kožnu jaknu neodoljivog desena kombinujući golmanske rukavice. Kratki kožnjak zaista izgleda moćno, a možda bi bio sjajan izbor za ljubitelje fudbala.

Inače, ovo nije prvi put da ova nezavisna dizajnerka, rođena u idiličnom gradiću Verona na svega 25 minuta vožnje od Njujorka, sarađuje sa brendovima kao što su Puma, Reebok, Prada, Foot Locker i drugima i da stvara umetnička dela od starih delova tkanina, iskorišćenih predmeta i garderobe iz sekendhend radnji.

Sama je odrasla baveći se sportom, pa je trenirala odbojku i lakros, zato kaže da ima ličan ugao kada su sportski brendovi u pitanju. Njeni modni eksperimenti započeli su kao hobi, kada je radila u Reebok-ovoj kancelariji u Bostonu, najpre kao pripravnica, a potom kao grafički dizajner.

Trenutno je na Instagramu prati skoro 600 hiljada ljudi koji se neizmerno dive njenim neobičnim kreacijama. A koliko su one dobre i zanimljive, svedoči i to što poznati brendovi stavljaju svoj logo na njih.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike