Bizarno! Internet bruji o fizičkoj sličnosti evrovizijskog rokera i princeze Dajane. Šta vi vidite?

01.06.2021

11:50 >> 10:30

0

Autor: Z. A.

Ljudima stvarno svašta pada na pamet

Bizarno! Internet bruji o fizičkoj sličnosti evrovizijskog rokera i princeze Dajane. Šta vi vidite?
Copyright Printscreen: Twitter/Phoenix CS Andrews

Damijano David ne prestaje da zabavlja javnost otkako je sa svojom grupom „Måneskin“ pobedio na ovogodišnjem „Eurosongu“. Raspravljalo se o njegovom izgledu, ljubavnom životu, mogućoj sklonosti uživanju droga, a sada je došao red na nešto baš zabavno

Naime, neko se setio da uporedi fizički izgled 22-godišnjeg Italijana i pokojne princeze Dajane…

Nakon pobede na ovogodišnjoj „Evroviziji” ne prestaje da se priča o mladom italijanskom bendu „Måneskin“ i još više o njegovom, u najmanju ruku, originalnom frontmenu.
Damijano David rasprave je podsticao svojim ponašanjem (koje ga je dovelo do testiranja na konzumiranje droga), ali i najviše izgledom kojem nisu mogle odoleti ni mnoge devojke.

Pričalo se o njegovom mejkapu, kratkim suknjicama, štiklama, plesu na šipci, a sad se ponovo našao pod lupom iz jednog mnogo zabavnijeg razloga.

Naime, na Twitteru je neko primetio fizičku sličnost između Damijana i pokojne princeze Dajane i napravio kolaž za poređenje. Začudo, ova konstrukcija na koju su se nadovezale mnoge smešne teorije zavere privukla je mnogo pažnje, a kolaž je postao i viralan.

Dok su neki zaista uočili sličnost u crtama lica, drugi su pak upozoravali korisnike društvenih mreža da smanje doživljaje oko takve tvrdnje. „Prestanite, upropastićete njegovu privlačnost’’, jedan je od komentara na Twitteru.

Ali neki korisnici su se zaista pomučili i pronašli fotografije Damijana i princeze Dajane u sličnim situacijama: od looka sa zalizanom kosom, sa sunčanim naočarama, do fotografija u kupaćem kostimu…

Damijano David popularnost broji i u svojim pratiocima – na profilu ih je okupio tri miliona. Zabavlja ih i ponekim videima poput svojih prizora nakon izlaska ispod tuša.

Ali na žalost brojnih obožavateljki, Damijano ima dugogodišnju djevojku, odnosno zaručnicu, kako pišu neki talijanski mediji.

Iako je muzičar iz Rima svoj privatni život nastojao da sakrije od javnosti, italijanski mediji saznali su da je reč o poznatoj italijanskoj influenserki i modelu Điorđiji Soleri (25).

Điorđija koja poput Damijana obožava tetovaže snimala je editorijale za časopise „Hangover“, „Digital Camera“ i „GQ Italia“, a pojavila se i u video-spotu za singl „Apnea“ muzičara Rkomija. Na Instagramu je prati skoro 250.000 ljudi.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike