"Bjuti slip" joj traje 15 sati, kupa se u mleku kao Kleopatra: Čudne i manje čudne "bjuti rutine" Maraje Keri

15.12.2020

16:05 >> 14:47

0

Neonsko svetlo smatra neprijateljem

"Bjuti slip" joj traje 15 sati, kupa se u mleku kao Kleopatra: Čudne i manje čudne "bjuti rutine" Maraje Keri
Copyright Printscreen

Svi mi imamo neke svoje pomalo lude ideje, ali poznati često prednjače u tome. Jasno je da se od njih očekuje da svakim pojavljivanjem oduševe i izgledaju odlično i glamurozno, ali čudni su načini na koje to postižu. Ili misle da postižu. Više puta je Maraja Keri govorila o svojim ritualima za lepotu, ali slavna pevačica ima i neke iznenađujuće “bjuti rutine”.

“Bjuti slip” od 15 sati

Čuli ste za “bjuti slip”, ali sigurno niste čuli da on može da traje i po 15 sati. E, pa kod Maraje može, nekad i uz pomoć maserke.

Vlasnica jednog od najmoćnijih vokala svake noći spava na svojim svilenim jastucima barem 15 sati, u sobi u kojoj se nalazi dvadesetak ovlaživača vazduha. Taj je trik pozajmila od legendarnog pevača Lutera Vandrosa, koji je verovao da ovlaživači vazduha štite njegov glas.

Pre velikih nastupa Maraja spava i po dvadeset sati, a kad ne može da utone u san onako kako je zamislila, u sobu zove maserku, da joj pomogne pri opuštanju.

Kupa se u mleku kao Kleopatra

Ne krije da voli skupe kozmetičke proizvode, ali jedan ritual lepote uzela je iz drevnih vremena, i to od Kleopatre.

U jednom intervjuu je otkrila da je baš zbog mleka njena koža tako glatka i da, za najbolji efekat, mleko mora biti – hladno.

Neprijatelj broj 1 – neonska svetla

Ako se zapitate zašto na brojnim fotografijama i snimcima Maraja nosi velike sunčane naočare iako je u zatvorenom prostoru, mogli biste se iznenaditi odgovorom. Pomislićete – ništa čudno za superstarove, ali to nije zbog zvezdane prašine već da bi izbegla da je neko vidi, ili, još gore, slika, pod neonskom rasvetom.

– Imam pravilo da ne želim da me slikaju pod neonskom rasvetom, to je tako u stilu devedesetih – izjavila je na svom koncertu 2016. godine.

Možda vas zanima: Novi trend #MyElf zaludeo svetski džet set: Poznati imaju “vilenjaka” na ramenu u vidu druge slavne osobe

Prezire maskaru

Dok većina slavnih lepotica uživa u šminkanju, Maraja nije jedna od njih. A najomraženija joj je maskara. Na nastupima obožava da nosi veštačke trepavice, ali u privatnom životu pokušava da nosi što manje šminke kako bi joj koža disala. Još važnije, mrzi da skida šminku.

– Ne mogu da smislim maskaru – izjavila je. – Čim vizažista pokuša da mi stavi maskaru, napravim scenu.

Kad hoće da smrša, jede samo losos

Poznata je po oscilacijama u težini, a kilograma se rešava na drastičan način. Kad se odluči za dijetu, danima jede meso lososa, koji je bogat omega-3 nezasićenim kiselinama i odličan za mladalački izgled kože. Uz losos, dozvoljen je samo još – kapar.

Saznaj više:

Ona danas puni 31: Pogledajte prirodna i “našminkana” izdanja slavne pevačice poznate po oštrom jeziku i ljubavnim brodolomima

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Gloria

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike