Muškarci ih preziru, a ljubiteljke mode obožavaju: Dženifer Lopez sada je ponela najlepše i to u poslovnoj kombinaciji

02.07.2024

18:24

0

Autor: K. O.

Njihova popularnost ne jenjava

Muškarci ih preziru, a ljubiteljke mode obožavaju: Dženifer Lopez sada je ponela najlepše i to u poslovnoj kombinaciji
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Gotovo da ne postoji modna ljubiteljka koja poslednjih sezona nije podlegla čarima baletanki.

Iako su muškarci izričiti da im je ovo najružnija obuća koja se može videti na ženi, njihova popularnost s početka milenijuma kontinuirano raste. Među njenim obožavaocima je i latino diva.

Mrežaste, sa dodatkom kaišića oko članka, prekrivene nitnama ili od sjajnog satena, baletanke u svim svojim oblicima poslednjih sezona zasluženo uživaju svojih pet minuta slave. Pored kultnih modela s kapicom brenda Chanel i upečatljivih modela s potpisom brenda Alaïa, na modnoj sceni posebno se ističu dizajnerske verzije baletanki koje nudi francuski Dior, što je nedavno potvrdila i Dženifer Lopez.

Profimedia
 

Latino diva je na ulicama Los Anđelesa pokazala autfit koji se temelji na osnovnim komadima koje svi imamo u ormaru: bela košulja od poplina – u njenom slučaju Diorova – krojene pantalone na crtu i efektne D-Joy baletanke od crnog satena.

Predstavljene u aktuelnoj kolekciji brenda, ove baletanke stižu kao elegantna i krojačka reinterpretacija klasičnih baletnih cipela, po ceni od 790 evra. Sa četvrtastim đonom i mašnom koja drži beli smolasti biser s logotipom, uklonjivim grosgrain trakama za vezivanje oko članka, Diorove baletanke koje je odabrala latino diva imaju i mekanu potpeticu koja omogućava nošenje poput klompi.

Profimedia
 

Satenske baletanke s dodatkom vezica mogu se nositi i u stilizovanim kombinacijama koje promovišu poslovnu eleganciju, što je savršeno demonstrirala Lopez, ali i uz farmerke i lepršave haljine u opuštenijim varijantama, piše T portal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike