Nikol Kidman i Naomi Vots na reviji Balenciaga sa ćerkama: Čija naslednica je lepša?! (FOTO+VIDEO)

27.06.2024

12:11

0

Autor: V. I.

Gledaj majku, uzmi ćerku

Nikol Kidman i Naomi Vots na reviji Balenciaga sa ćerkama: Čija naslednica je lepša?! (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

TokomNedelje visoke mode u Parizu, koja se završava danas, u Gradu svetlosti defilovale su brojne zvezde i plenile svojim modnim kombinacijama. Na reviji visoke mode za jesen 2024. modne kuće Balenciaga, dve holivudske glumačke zvezde zasijale su zajedno sa svojim ćerkama, privlačeći pažnju prisutnih i medija.

Dok su Nikol Kidman i Naomi Vots impresionirale svojom elegancijom, njihove naslednice, Sandej Rouz Kidman Urban i Kaji Šrajber, ukrale su šou svojim mladalačkim šarmom i stilom. Pitanje koje je ostalo u vazduhu je - čija ćerka je bila najlepša?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Nikol Kidman i ćerka Sandej

Nikol Kidman se pojavila na reviji sa svojom 15-godišnjom ćerkom, Sandej Rouz Kidman Urban koju je dobila s muzičarem Kitom Urbanom. Ovaj duo majke i ćerke izgledao je izvanredno u usklađenim crnim kombinacijama koje su savršeno odražavale njihov elegantan stil.

Nikol je nosila sjajnu crnu haljinu sa kratkim rukavima ukrašenu šljokicama i crne salonke, dok je Sandej, uprkos vrućini u Parizu, nosila baršunastu mini-haljinu s dugim rukavima i istaknutim naramenicama, crne grilonke i špicaste cipele na štiklu. Kombinaciju je upotpunila crnom klač tašnicom.

Njihov izgled je dodatno istaknut četvrtastim crnim naočarima za sunce s potpisom Balenciaga i pepeljastoplavom kosom, što je stvorilo upečatljivu sliku majke o ćerke.

Sandej je svojom mladalačkom lepotom i samouverenošću oduševila sve prisutne, pokazujući da je nasledila majčin glamur i šarm.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hola.com México (@hola_mx)

 

Naomi Vots i ćerka Kaji

I Naomi Vots se pojavila sa svojom 15-godišnjom ćerkom Kaji Šrajber i zajedno su doneli visoki kontrast na crveni tepih revije Balenciaga. Naomi je zablistala u belom strukturisanom odelu sa suknjom i oštrim ramenima, koje je upotpunila belim rukavicama, bisernim minđušama, crnim naočarima za sunce i crnim štiklama.

Kaji je nosila crni čipkasti bluzu s V-izrezom s dugim rukavima preko crnog grudnjaka i crnu suknju do kolena, kreirajući sofisticiran i moderan izgled. Njihov stajling je pokazao kako crno-bela kombinacija može biti istovremeno klasična i hrabra. Kaji je svojim izgledom, koji je bio kombinacija mladalačke elegancije i moderne sofisticiranosti, ostavila sve prisutne bez daha, međutim, njen zamrznut i preozbiljan izraz lica je malo pokvario čitav utisak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

 

Koja od ćerki je zasijala na crvenom tepihu?

Dok su se Kidmanova i Sanidej odlučile za skladan porodični stil u crnim ansamblima, Naomi i Kaji su se opredelile za visoki kontrast u crno-belim kombinacijama. Oba para su pokazala izvanredan stil, ali pitanje ko je bio lepši ostaje stvar ličnog ukusa.

Sanidej Rouz Kidman-Urban je oduševila svojom prirodnom lepotom i jednostavnošću, dok je Kaji Šrajber impresionirala smelim i sofisticiranim izgledom. Njihovo prisustvo na Balenciaga reviji nije samo istaklo njihov besprekoran stil, već i pokazalo kako naslednice holivudskih zvezda mogu zračiti sopstvenim šarmom i lepotom.

Odluka o tome čija ćerka je bila najlepša na Balenciaga reviji može biti teška, jer su obe devojke pokazale različite, ali podjednako impresivne aspekte lepote i stila. Bez obzira na to koja se smatrala lepšom, jedno je sigurno – Sanidej Rouz Kidman-Urban i Kaji Šrajber su nasleđem svojih majki osigurale mesto u svetu mode i glamura.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike