Torba koja izgleda kao ceger za pijacu: Balensijaga otkriva novi dizajn, košta kao auto (FOTO)

05.05.2024

12:20

0

Autor: K. B.

Modna kuća Balenciaga je za leto 2024. predstavila novu mušku torbu koja izgleda kao obična torba za odlazak u prodavnicu, a cena joj je - 2.990,00 dolara

Torba koja izgleda kao ceger za pijacu: Balensijaga otkriva novi dizajn, košta kao auto (FOTO)
Copyright Freepik

Nova torba brenda Balenciaga je veoma praktična, plastificirana je i na sebi ima fotografije hleba, bobičastog voća ili povrća. Takođe, ima podesive naramenice koje se mogu i skinuti. Cena ove torbe je izazvala buru na društvenim mrežama, budući da zaista liči na jeftine cegere koje nosimo na pijacu. Naime, torba košta 2.990 dolara, što je oko 2.800 evra, suma za koju se može kupiti polovan automobil u Srbiji. Ipak, s obzirom na to da se radi o luksuznoj torbi, metalni delovi na njoj su od srebra, a utisnut je i logo kuće Balenciaga sa prednje i sa zadnje strane. Nova torba može se kupiti u Balenciaga prodavnicama i putem interneta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga)

 

Međutim, na zvaničnoj internet stranici Balenciage pojavili su se komentari korisnika koji nisu impresionirani novim modelom. Neki od komentara su: "Ovo izgleda kao obična torba za kupovinu", "Sigurno se šalite!", "Ovo služi samo za privlačenje pažnje", "Moja baba ima istu takvu". Ipak, neki su primetili nameru Balenciage.

"Meni se ovo sviđa jer Balenciaga izaziva bogate ljude tako što ih čini da izgledaju siromašno", napisao je jedan promišljeni komentator.

Inače, ovo nije prvi put da ova modna kuća predstavlja veoma skupe stvari koje izgledaju kao obični, svakodnevni predmeti koji se mogu naći bilo gde.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike