Najglamuroznija haljina Kanskog festivala: Helen Miren opet zadala zadatak mlađim koleginicama (FOTO)

25.05.2024

11:04

0

Autor: V. I.

Britanska glumica zablistala na crvenom tepihu Kanskog festivala 2024.

Najglamuroznija haljina Kanskog festivala: Helen Miren opet zadala zadatak mlađim koleginicama (FOTO)
profimedia-0020262178 - Copyright Helen Miren kao Elizabeta II u filmu "Kraljica"/Profimedia

Glumica Helen Miren je opet uspela da zadivi sve prisutne svojom prvom pojavom na crvenom tepihu ovogdišnjeg Kanskog filmskog festivala na sinoćnoj premijeri filma "Najdragoceniji teret“. Ovo ostvarenje se takmiči za glavnu nagradu u Kanu, među čijim prethodnim dobitnicima su Taksista, Apokalipsa sada, Pulp Fiction, Pijanista i Parazit.

Kažu da je ljubičasta kraljevska boja, a to je svakako važilo za Helen, koja je nosila izuzetnu satensku haljinu Elie Saab Haute Couture za jesen 2023. koja je izgledala kao da je šivena za 78-godišnju glumicu.

 

Profimedia
Helen Miren na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala u Elie Saab haljini

Bezvremeni dizajn

Dizajn Eli Sab ponudio je majstorsku klasu prilagođenih detalja i raskošnu siluetu, koje su savršeno upotpunile Heleninu gracioznost. Mirenina haljina dugih rukava bila je napravljena od satena boje ametista koji se ukrštao oko struka pa dalje preko njenih ramena, formirajući V-izrez. Suknja se spuštala do zemlje sa suptilnim prorezom koji je otkrivao njene cipele. Upadljiv je bio široki šlep, koji je dodavao dramatičan štih odeći u tonovima dragulja.

Dijamantski aksesoar upotpunio izgled

Kao dopuna haljini, Helen je nosila lakirane crne štikle, koje su takođe uključivale kaiš sa delikatnom kopčom preko prednjeg dela stopala. Iako nije tako visoka kao neki od njenih prethodnih izbora obuće, cipela je imaa štrklu 10 centimetara. Svoju pojavu upotpunila je dijamantskom ogrlicom i parom odgovarajućih minđuša koje su blistale pod jarkim svetlima.

Inovativni izbor garderobe

Britanska glumica se obično viđa u garderobi Dolce & Gabbana na ovom festivalu, tako da je njen izbor da nosi Eli Sab bio osvežavajući i definitivno zapažen.

Ovaj izgled nesumnjivo zaslužuje mesto na rastućoj listi favorita sa ovog događaja, koji služi da istakne Helenin besprekoran stil i bezvremensku privlačnost kreacija kuće Eli Sab.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike