Elegantna Skarlet Džohanson sa suprugom na crvenom tepihu: Obukla haljinu koja neodoljivo podseća na venčanicu

28.04.2024

12:02

0

Autor: K. O.

Haljina je imala poseban detalj

Elegantna Skarlet Džohanson sa suprugom na crvenom tepihu: Obukla haljinu koja neodoljivo podseća na venčanicu
Copyright Profimedia

I ove godine upriličeno je godišnje izdanje gala večeri Udruženja dopisnika Bele kuće. Kako tradicija nalaže ni ovog puta nije falilo poznatih lica.

Pa je tako crvenim tepihom u Vašingtonu prošetalo mnogo poznatih. Među njima najveću pažnju privukla je poznata holivudska plavuša koja je na ovaj događaj stigla u pratnji supruga.

Slavna Skarlet Džohanson (39) i njen suprug, američki komičar Kolin Jost (41), nisu odbili poziv za učešće na tradicionalnoj gala večeri u Vašingtonu.

Dok je njen suprug nosio klasično odelo, dok je 39-godišnja Džohanson zablistala u elegantnom modelu bele haljine, koja bi komotno mogla da prođe i kao venčanica.

Profimedia
 

Iako se u poslednje vreme redovno pojavljuje na svečanim događajima u kreacijama italijanske Prade, čije je zaštitno lice, za gala večeru u Vašingtonu napravila je izuzetak.

Njena bela haljina, sa suptilnim detaljem svetlucavih cirkona, delo je italijanskog kralja elegancije, Đorđa Armanija i deo je njegove luksuzne linije Privé.

Posebnost ove kreacije leži i u dizajnu gornjeg dela, sa belom tkaninom istaknutom na vratu poput marame.

Profimedia
 

Gotovo identičan detalj krasio je i crnu haljinu zvezde Netfliksove serije 'Diplomatkinja', glumice Keri Rasel.

Njenu haljinu potpisuje njujorški brend Markarian, i deo je nadolazeće, ready-to-wear kolekcije za novu sezonu jesen/zima.

Profimedia
 

Inače, Udruženje dopisnika Bele kuće osnovano je 1914. godine, i gotovo svake godine od 1921. održava se njihova večera kako bi se odalo priznanje novinarima koji prate Belu kuću i prikupio novac za stipendije, piše Tportal.com.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike